Kulta

kesä 2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Järvenpää (sijaiskodissa)

Kulta saapui sijaiskotiin huhtikuun alussa, yhdessä kissaystävänsä Kuisman kanssa.

15.5.2023

Kulta on lähtöisin kissapopulaatiosta, jossa se ei juurikaan tottunut ihmisiin. Kulta on vielä arka ja varautunut ihmisten seurassa. Kullan löytääkin yleensä piilosta sängyn takaa tai kopasta turvallisen etäisyyden päästä. Arkuudesta huolimatta Kullalla on kultainen luonne. Kullan saattaa välillä bongata ikkunan takaa leikkimästä tai ottamasta aurinkoa. Yöllä myös hoitohuoneen takaa kuuluu usein kissan leikkimistä ja touhuamista.

Hoitotoimenpiteet ovat sujuneet sijaiskodissa ongelmitta ja Kulta antaa hienosti tarpeen vaatiessa ihmisten käsitellä itseään. Kulta on myös perso ruualle, joten jatkossa sitä voisi hyödyntää ihmisten seuraan totuttelussa. Kulta etsii kotia, jossa sille annetaan aikaa totutella ihmisiin ja sitä osataan käsitellä varmoin ottein. Rauhallinen aikuistalous, jossa olisi kokemusta aroista kissoista, olisi ihanteellinen koti Kullalle. Kulta voisi myös hyväksyä kissaystävän elämäänsä, mutta aran luonteen vuoksi emme suosittele Kultaa kotiin, jossa on koiria tai pieniä lapsia. Kulta voisi lähteä uuteen kotiinsa myös Kuisma -kissan kaverina.

Summary in English

Kulta is a shy and timid young cat with a golden personality, who is looking for a calm adult home that is familiar with shy cats.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Kia / 0503825439

Soittoajat: Yhteydenotot sähköpostilla tai tiedustelulomakkeella, soittoajat sovittaessa.

kiarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Kulta

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.