Kukka

30.03.2019

Alkuperä: Suomi

3.12.2021 Kukka ja Nuppunen saivat joululahjan etukäteen ja  muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin.

***

Kukka ja Nuppunen ovat noin 2-vuotiaat kissakaverukset jotka tulivat Rekuille kodinvaihtajina. Kukka on kaksikosta hieman ujompi.

16.11.2021

Kukka ottaa mallia paljon Nuppusen tekemisistä ja seurailee miten uusiin tilanteisiin tulisi suhtautua. Hän myös on 2-vuotias ja on kiinnostunut ympärillään tapahtuvista asioista, mutta äkkinäiset liikkeet saavat hänet ottamaan askeleen taaksepäin. Kukka nauttii äärimmäisen paljon rapsutuksista sekä harjaamisesta ja metallisia piikkejä täytyykin välillä makustella. Näinä hetkinä hän usein hakeutuu syliin ja hieroo ihmistään vimmatusti sekä osoittaa tyytyväisyytensä hennosti hurisemalla. Huomiota hän vaikuttaa kaipaavan eniten aamuisin.

Kukka tulee tarvitsemaan vuoden sisällä hammaskiven poistoa, joten tämä tulee uuden kodin huomioida. Hampaiden harjauksen opettelu, voisi estää säännölliset hammaslääkärikäynnit molempien tyttöjen osalta. Sulkapäinen lelukeppi on verraton laserlelun lisäksi. Myös pelkkä keppi maton alla on äärimmäisen mielenkiintoista jahdata. Kukan harrastuksiin kuuluu sisustaminen, hän usein kaivaa ja siirtelee pehmukkeiden paikkaa omissa mieleisissä pesäkoloissaan.

Molemmat kissat ovat sisäsiistejä ja tekevät asiat hienosti laatikkoon. Sijaiskodissa on tarjolla ollut hienojakoista hiekkaa.

Ystävykset ovat olleet yhdessä pennusta asti, joten heidät tulisi sijoittaa yhteiseen kotiin. He ovat pieniruokaisia ja ovat tähän asti nauttineet ruokansa omassa rauhassa yöaikaan iltapalan saadessaan. Neidit antaa ottaa syliin, mutta eivät kovin kauaa viihdy. Kuljetuskopassa he istuvat rauhallisesti, ainoastaan vauhdin noustessa moottoritienopeuksiin he ilmoittavat muutamalla naukaisulla tietävänsä nopeuden nousseen.

Eläinlääkärin käynnillä neitejä kehuttiin ja heille oli suhteellisen helppo tehdä tarkastus. Heillä on omat pienet lempi pedit sekä leluja jotka sijaiskoti antaa tarvittaessa mukaan sopeutumista tukemaan. Molemmilla on myös omat valjaat sekä fleksit ulkoilua varten, jotka menevät helposti heidän päälleen, joten valjastelukin voisi olla tulevassa kodin hyvin mahdollista.

Kukka ja Nuppunen voisivat viihtyä perheessä jossa on jo isompia lapsia ja kohtuullisen rauhallinen elämänmeno.