Kuisma

Kesä -22 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Kuisma löysi oman ihmisensä ja muutti ainoaksi kissaksi.

17.5.2023

Kuisma saapui sijaiskotiin huhtikuun alussa, yhdessä kissaystävänsä Kullan kanssa.

Kuisma on lähtöisin kissapopulaatiosta, jossa se ei juurikaan tottunut ihmisiin. Ihmisten seura jännittää Kuismaa vielä paljon ja yleensä sen löytääkin piilosta sängyn takaa. Käsittely ja tarvittavat hoitotoimet ovat kuitenkin sujuneet sijaiskodissa hyvin.

Tämän hurmaavan kissaherran saattaa bongata vilaukselta ruokailuiden yhteydessä, kun muutamissa sekunteissa Kuisma ilmestyy ruokakipon ääreen. Kuismaa olisikin helppo totuttaa uudessa kodissa ihmisiin juuri ruuan avulla.

Kuisman erikoispiirteisiin kuuluu sen vino häntä. Eläinlääkärin mukaan vika on synnynnäinen, eikä siitä koidu luultavasti haittaa missään elämänvaiheessa. Vino häntä tekee vain Kuismasta entistä spesiaalimman tapauksen.

Kuisma etsii kotia rauhallisesta aikuistaloudesta, jossa sille annettaisi aikaa totutella ihmisiin. Ihanteellinen koti olisi paikka, jossa olisi kokemusta aroista kissoista ja taitoa käsitellä niitä. Kuisma voisi myös hyväksyä kissaystävän elämäänsä, mutta aran luonteen vuoksi emme suosittele Kuismaa kotiin, jossa on koiria tai pieniä lapsia. Kuisma ei myöskään aran luonteensa vuoksi sovellu ensimmäiseksi kissaksi.

Kuisma voisi lähteä uuteen kotiin esimerkiksi Kulta -kissan kanssa.

Summary in English

Kuisma is a very shy young boy, who is looking for an adult home with lots of experience with cats.