Kuisma

Kesä -22 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Järvenpää (sijaiskodissa)

Kuisma saapui sijaiskotiin huhtikuun alussa, yhdessä kissaystävänsä Kullan kanssa.

17.5.2023

Kuisma on lähtöisin kissapopulaatiosta, jossa se ei juurikaan tottunut ihmisiin. Ihmisten seura jännittää Kuismaa vielä paljon ja yleensä sen löytääkin piilosta sängyn takaa. Käsittely ja tarvittavat hoitotoimet ovat kuitenkin sujuneet sijaiskodissa hyvin.

Tämän hurmaavan kissaherran saattaa bongata vilaukselta ruokailuiden yhteydessä, kun muutamissa sekunteissa Kuisma ilmestyy ruokakipon ääreen. Kuismaa olisikin helppo totuttaa uudessa kodissa ihmisiin juuri ruuan avulla.

Kuisman erikoispiirteisiin kuuluu sen vino häntä. Eläinlääkärin mukaan vika on synnynnäinen, eikä siitä koidu luultavasti haittaa missään elämänvaiheessa. Vino häntä tekee vain Kuismasta entistä spesiaalimman tapauksen.

Kuisma etsii kotia rauhallisesta aikuistaloudesta, jossa sille annettaisi aikaa totutella ihmisiin. Ihanteellinen koti olisi paikka, jossa olisi kokemusta aroista kissoista ja taitoa käsitellä niitä. Kuisma voisi myös hyväksyä kissaystävän elämäänsä, mutta aran luonteen vuoksi emme suosittele Kuismaa kotiin, jossa on koiria tai pieniä lapsia. Kuisma ei myöskään aran luonteensa vuoksi sovellu ensimmäiseksi kissaksi.

Kuisma voisi lähteä uuteen kotiin esimerkiksi Kulta -kissan kanssa.

Summary in English

Kuisma is a very shy young boy, who is looking for an adult home with lots of experience with cats.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Kia / 0503825439

Soittoajat: Yhteydenotot sähköpostilla tai tiedustelulomakkeella, soittoajat sovittaessa.

kiarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Kuisma

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.