Krook (nyk. Osma)

Lisätty sivulle: 2016-01-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Krook (nyk. Osma)
3.2.2016 Krook sai kodin Maximuksen kaverina Helsingistä.

***

Leikattu urospentu, synt. 11/2015, kotihoidossa Helsingissä.

26.1.2016 Superreipas pentukatras Kalla, Katla, Kirta, Kilmar, Kjetil, Krispin & Krook ovat Satakunnasta suurehkosta kissapopulaatiosta kotoisin olevia ihmisrakkaita vipeltäjiä. Pentujen huoneeseen mennessään hoitotäti saa yleensä ovella hurjasti kehräävän ja innoissaan puskevan vastaanoton, ja kunhan ei ole ihan se villein leikkivaihde päällä niin hetken kuluttua myös syliin, kainaloon tai olkapäälle hellyyttä hakevia hurisijoita. Kissakaveri uudessa kodissa on näille pennuille ehdoton vaatimus, ellei sitten oma sisko tai veli pääsisi mukaan. Muuten suurempia rajoituksia kodille ei ole, sillä ennakkoluulottomat tyypit sopisivat myös esimerkiksi lapsiperheen myllerrykseen.

Joulukuussa hoitoon tullessaan pikkuiset olivat heikossa hapessa ja sairastivat niin flunssaa kuin ripuliakin, ruoka ei maistunut ja korvatkin olivat täynnä punkkeja. Onneksi tehohoidolla kunto lähti lopulta todella nopeasti nousemaan, ja samalla pennut tottuivat kaikenlaiseen käsittelyyn niin että vieläkin kynsien leikkaaminen ja matolääkkeen antaminen ovat todella leppoisia toimituksia. Ruokapuolellla raksut eivät hirveästi innosta, mutta raaka liha ja teolliset märkäruoat maistuvat aikalailla laidasta laitaan.

Krook on muita pentuja hieman vanhempi ja selvästi rämäpäisin menijä joka kaipaa kissakavereiltaan railakasta painiseuraa ja omistajaltaan hiustenhoidon sietoa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.