Krispin

Lisätty sivulle: 2016-01-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Krispin
10.2.1016 Krispin sai kodin Helsingistä kahden kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

19.7.2016 Herra Krispin voi oikein hyvin ja yhteiselo Rovaniemen kollipoikien kanssa sujuu oikein mainiosti. Krispinin Ja mr Poopypantsin kemiat meni niin yksi yhteen, ettei paremmin olisi voinut mennä. Molemmat oikeita huljantereita ja aina menossa. Toki väliin mahtuu niitä herkkiäkin hetkiä kuten kuvista voi päätellä. Krispinillä on vielä pahana tapana tulla öisin viereen ja tarmokkaasti koittaa imeä kuin äidin nisää etsisi, mutta oman vaatekappeleen uhraaminen hänen henkilökohtaiseen käyttöön tuntui olevan jonkin verran avuksi. Tästä tavasta johtuen hänet tunnetaan myös nimeltä Mr Slobbers. Märkäruokaosastolla vielä etsitään, pikkupoikaa vain kiinnostaa vieläkin kuivaruoka. Niin ja salaatti. Ehkä hän vain koittaa pitää linjoistaan huolta? Kaiken kaikkiaan perheenlisäys toi vain positiivisia piirteitä esiin myös muissa kissoissa, sillä vanhempien kissojen luonteet ovat olleet suht erilaiset, joten huljanteri Mr Poopypants löysi leikkikaverin ja oman tiensä kulkija Echo taas saa sitä arvostamaansa minä-aikaa. :) Myös Echo on ottanut Krispinin perheeseen mukaan, heidätkin yllätän välillä tassu tassua vasten.

19.2.2016 Meillä on lähtenyt hyvin käyntiin! Ollaan nyt esitelty kissatkin toisilleen ja aika mainiosti on mennyt. Meidän 1,5v kollit olivat ensin ihan ihmeissään, että mikä toi on, mutta hyvin jo leikkivät ja tulevat lähelle toisiaan. Krispin haluaisi kovasti syödä isojen poikien ruokia ja toinen isoista pojista taas Krispinin ruokia. Mutta vain, jos kyseessä on pinkki ruokapaketti… Ei voi käsittää.

Vielä vähän saa Krispinin korvia putsailla, mutta oikein energinen kaikkien lellikkikakara on kyllä hän. Viime yönä hänellä taisi olla vähän äitiä ikävä, raukkaparka. Lähes joka yö hän on tullut isin ja äitin väliin nukkumaan.

Ruuan suhteen vielä vähän haetaan, että mistä hän pitää ja mistä ei. Pari pakettia meni jo boikottiin (mutta se aikuisten ruoka, namnam) ja hän on myös kovin mieltynyt aikuisten kuivaruokaan. Eli potra pikku poika ja jo kovin rakastettu! Saa meidän kollitkin liikuntaa, kun painavat leikeissä lapsen
tahtiin.

***

Leikattu urospentu, synt. 11/2015, kotihoidossa Helsingissä.

26.1.2016 Superreipas pentukatras Kalla, Katla, Kirta, Kilmar, Kjetil, Krispin & Krook ovat Satakunnasta suurehkosta kissapopulaatiosta kotoisin olevia ihmisrakkaita vipeltäjiä. Pentujen huoneeseen mennessään hoitotäti saa yleensä ovella hurjasti kehräävän ja innoissaan puskevan vastaanoton, ja kunhan ei ole ihan se villein leikkivaihde päällä niin hetken kuluttua myös syliin, kainaloon tai olkapäälle hellyyttä hakevia hurisijoita. Kissakaveri uudessa kodissa on näille pennuille ehdoton vaatimus, ellei sitten oma sisko tai veli pääsisi mukaan. Muuten suurempia rajoituksia kodille ei ole, sillä ennakkoluulottomat tyypit sopisivat myös esimerkiksi lapsiperheen myllerrykseen.

Joulukuussa hoitoon tullessaan pikkuiset olivat heikossa hapessa ja sairastivat niin flunssaa kuin ripuliakin, ruoka ei maistunut ja korvatkin olivat täynnä punkkeja. Onneksi tehohoidolla kunto lähti lopulta todella nopeasti nousemaan, ja samalla pennut tottuivat kaikenlaiseen käsittelyyn niin että vieläkin kynsien leikkaaminen ja matolääkkeen antaminen ovat todella leppoisia toimituksia. Ruokapuolellla raksut eivät hirveästi innosta, mutta raaka liha ja teolliset märkäruoat maistuvat aikalailla laidasta laitaan.

Krispin on välillä hieman hömpänoloinen kollinalku joka leikkii kyllä muidenkin pentujen kanssa, mutta saattaa myös vipeltää itsekseen kujerrellen hoitohuoneen kiipeilypuissa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.