Kräu

Lisätty sivulle: 2012-06-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kräu
13.8.2012 KRÄU SAI KODIN ESPOOSTA TOISEN KISSAN KAVERINA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

21.9.2012 Kräun tulokset tulivat ja kilpirauhasessa on hyvin lievää ylivilkkautta. Sen verran, että uudet testit tulisi ottaa n.vuoden kuluttua, mutta ei kuitenkaan aloiteta mitään lääkitystä. Kräu on terve mouru. Vatsakin alkaa rauhoittua :).

Mia-kaverin kanssa homma ei vielä täysin natsaa. Kräuta kyllä kiinnostaa kovasti, mutta Mia sähähtää jos tyyppi koskettaa. Sen verran menty eteenpäin, että antaa Kräun nukkua samassa sängyssä kanssaan :) Tuosta pienestä edistysaskeleesta johtuen Kräun yöt ovat rauhoittuneet. Viime yönä koisi neljään asti meidän kainalossa, mutta sitten alkoi aamupalan mourunta :D. Vilkas poika on edelleen ja kauheasti tykkää leikkiä ja temmeltää.

Kerro terveisiä Kräun tarhalle, että hyvin me pärjätään :). Kräu on hurmannut meidät täysin symppiksen hömelöllä ja sosiaalisella luoteellaan!

14.8.2012 Hei, ensimmäinen yö sujui hyvin. Mia on tosin ollut Kräusta hermostunut, mutta tullut kuitenkin uteliaasti haistelemaan kissoja erottavan aidan taakse. Kräu puolestaan on jo nyt kuin kotonaan. Kiehnää jaloissa ja kellottelee selällään rapsutusten toivossa. Tyyppi on tosi kova ruuan perään ja hotkii ruokansa parissa sekunnissa mahaansa :D

****

LEIKATTU UROS

10.7.2012 Kräu on alustavasti varattu.

6.6.2012 Kräu on ihastuttava raitapaita. Kräu on luonteeltaan hyvin lempeä, ystävällinen ja rauhallinen. Tarhan väelle Kräu on rakkain ns. suosikki-kissa rakastavan ja lämminsydämisen luonteensa ansiosta.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle