Kotja

Lisätty sivulle: 2007-10-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kotja
6.12.2007 KOTJA PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

noin 6v (syksyllä 2007)/Keravalla

16.11.2007 Kotja odottaa Keravalla omaan kotiin pääsyä. Kotja on ottanut hylkäämisen raskaasti ja on selvästi hyvin masentunut jouduttuaan pois omasta rakkaasta kodista, joten sen olisi hyvä päästä lopulliseen kotiinsa mahdollisimman pian. Alkuun ei edes ruoka maistunut, mutta nyt on sentään ruoka alkanut kelvata ja varmasti rakastava koti saa paikattua nämä haavat tämän kollin sydämessä. Muista kissoista ei välitä ainakaan tässä vaiheessa mitään, joten saattaisi sopia jonkun mukavan rauhallisen kissan kaveriksi tai kodin ainoaksi kissaksi.

26.10.2007 Komea Kotja kotia vailla!

Komea, tuuheassa turkissa, terve ja rauhallinen rakastettu kotikissa. Mutta on syntynyt vauva, nyt 1v. ja hänellä on ikävä allergia- testi
näytti etta se on kissa-allergia. Kukaan ei tunnu haluavan ottaa vanhaa kissaa, joten omistaja meinasi jo lopettaa Kotjan, joten nyt yritämme etsiä sille pian uuden kodin.

Kertomus entisestä kodista: KOTJA- nimeltä TISHKA
Utelias ja leikkisä, puhelias ja seurahaluinen- juoksee perässä huonesta toiseen ihan kuin koira. Tykkää silityksistä ja turkin harjaamisesta. Istuu ikkunanlaudalla ja tarkkailee lintuja. Tulee nukkumaan sänkyyn isännän viereen. Se pelkää eikä suostu menemään ulos vaikkapa elää 1 kieroksella ja mahdollisus ulkoillaa olisi.

Myös se pelkää pölynimuri eikä tykkää peseydymisestä. Ei viihdy sylissä mutta hyvällä tuulella voi itse hypätä syliin.

Syö hyvin HILLs kuivaruokaa, WISKAS ja KITEKAT 100gr pussiruokaa. Myös syö keitettyä naudanlihaa ja kalaa, vähän smetanaa. Jäätelö-se on kissan suosikki.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.