Kössi ULKOILEE!

Lisätty sivulle: 2007-06-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kössi ULKOILEE!
17.6.2007 Kössi muutti omaan kotiin Sipooseen.

***

Kuulumisia kodista:

13.7.2007 Heips! Kössi pääsi uuteen kotiin Sipooseen sunnuntaina 17.6.07. Pieneten alkukömmähdyksien jälkeen, saatiin Kössi turvallisesti sisään tutustumaan uuteen taloon ja perheeseen. Reilu viikko ulkoiltiin valjaissa- mikä tietenkin oli Kössin mielestä tylsää, hän kun olisi vain halunnut kirmailla vapaana ja kiipeillä puissa!

Nyt Kössi käy ulkona silloin kun häntä huvittaa (palvelusväki on hyvin koulutettu!), kellonaikaan tai säähän katsomatta ja ensimmäinen saalisikin (peltohiiri) on tuotu kotiin näytille. Tämä ihana ja reipas pieni mies on kotiutunut nopeasti ja on kaikkien ystävä. Hän rakastaa silittelyä ja juttelee ahkerasti. Sylikissaksi häntä ei ehkä vielä voisi kutsua, saa ottaa syliin vaikka kauan hän ei siinä viihdy, mutta nukkuessaan Kössi haluaa ehdottomasti oli ihan ihmisen kyljessä kiinni…
Vanhempieni puolesta, terkuin, Michaela

***

Leikattu uros, noin 2v.

Kuvaus: “Kössi on noin 2v leikattu kolli joka ei viihdy sisäkissana vaan
sen on päästävä joka yö ulos, muuten se alkaa protestoimaan (maukumaan ja raapimaan ovia). Aamulla se on aina puutarhan oven takana odottamassa että pääsee takaisin sisälle. Haluaisimme että se olisi onnellinen joten emme halua pitää sitä väkisin sisällä, mutta vapaana pitäminen tuottaa ongelmia lähinnä naapureiden taholta. Olisi ihanteellista jos Kössi voisi päästä jonnekin maalle. Jos pystyt jotenkin auttamaan tässä tilanteessa niin olisimme kovasti kiitollisia.

Tässä on kuva Kössistä (etualalla) toisen kissamme Kallen seurassa.”

KYSELYT SUORAAN OMISTAJALLE: