Koski, nyk. Diego

5/2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

 

13.3.2018

Nämä veljekset ovat tiivis kaksikko ja eivät turhia arkaile, molemmat ovat uteliaita, niin tavaroiden kuin uusien ihmisten suhteen. Kaksikon suosikkeja ovat pahvilaatikot, joiden sisään mahtuu nukkumaan tai leikkimään. Kissoille maistuu märkäruoka parhaiten ja päivät vietetään usein nukkumalla, virkistyen iltaa kohden.

Pojat etsivätkin ensisijaisesti yhteistä kotia jossa saa jatkaa vellun vieressä nukkumista. Heovat sen verran reippaita että voisivat hyvin sopia lapsiperheeseen jos lapset eivät ole ihan pieniä. Edellisessä hoitokodissa oli myös koiria, joita pojat näkivät vilaukselta oven raosta eivätkä nekään aiheuttaneet heissä paniikkia.

Koski on aktiivinen ja vilkas yksilö, joka janoaa huomiota. Koski pyytää usein rapsutuksia hakeutumalla viereen puskien päätä käsiä kohti, hän osoittaa myös nauttivansa huomiosta kehräämisellä. Innostuessaan Koski saattaa näykkäistä leikkisästi kädestä, tai jalasta, mikä nyt sattuu olemaan vapaana. Koski on myös hieman mustasukkainen veljestään, hänestä näkee myös herkän puolen, sillä hän myös aika-ajoin pesee veljeään sekä on valmiina suojelemaan tätä.