Köpö (nyk. Tiuku)

Lisätty sivulle: 2016-12-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Köpö (nyk. Tiuku)
21.12.2016 Köpö sai kodin Espoosta Miukun ja Maukun kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

7.1.2017 Nyt on reilu pari viikkoa mennyt uudessa kodissa, ja hyvin kotiutuminen meni. Alkuun omat Miuku ja Mauku olivat ihan rikki uudesta tulokkaasta, hehän eivät olleet aiemmin muita kissoja tavanneet sitten oman kissaperheen. Lauman pomo Mauku jopa alkoi murisemaan Miukulle, ja vahti ettei se päässyt Tiukun luokse tutustumaan. Noin viikko siinä kierreltiin ja kaarreltiin ja syljeskeltiin ja muristiin, mutta kukaan ei käynyt toiseen kiinni eikä tappeluita tullut kertaakaan. Yritettiin alkuun pitää Tiukua omassa huoneessa, mutta se ei viihtynyt siellä ollenkaan, vaan halusi tulla tutkimaan paikkoja. Kerta pahaa vihamielisyyttä ei esiintynyt, päätettiin päästää Tiuku tutkimaan paikkoja nopeasti ja siitä yhteiselo alkoi paremmin. Muutaman yön jälkeen Tiuku pääsi omasta huoneesta yöksikin jo pois ja kaikki sujui yllättävän hyvin sittenkin.

Toisella viikolla kisut rentoutuivat jo selvästi ja uskalsivat leikkimään laservalolla ja muilla leluilla yhdessä. Tiuku on muuten tosi kova leikkimään 😊

Tällä viikolla Tiuku on jopa leikkinyt (jahtausleikkiä) Miukun ja Maukun kanssa ja kaikki kisut näyttäisivät löytäneen oman paikan uudelleen. Tiuku jopa sai luvan tulla viereen nukkumaan yöksi, jota Mauku ei pystynyt alkuun sulattamaan ollenkaan. Miukun kanssa Tiuku on taas ottanut tavaksi pötköttää pöydällä kun juon aamukahvia (kuva liitteenä tältä aamulta).

Käytiin myös eläinlääkärillä ottamassa rokotteet kaikki kisut, koska Miukulla ja Maukullakin oli aika ottaa ne. Eläinlääkäri totesi kaikki kissat tosi hyväkuntoisiksi. Tiuku oli eläinlääkärillä kaikista rohkein.

Eli uskomattoman joustavasti meni ilman mitään kummallisuuksia tai pitkällistä epäsopua. Tiuku on sopeutunut loistavasti porukkaan 😊

***

Leikattu naaras, noin 1,5-vuotias, kotihoidossa Helsingissä.

8.12.2016 Köpö on aluksi hieman arka ja säikky kissa, josta pääsee esille ajan myötä erittäin ihmisläheinen kehruukone! Tytölle maistuvat ruoka ja uni, mutta ihmisten kanssa leikkimisestä Köpö ei vaikuta juurikaan piittaavan. Kissakavereiden kanssa Köpö juoksentelee ja painii mielellään, mutta pienen kokonsa takia neiti ei sovi kovin rajuotteisen tai isokokoisen kissan leikkikaveriksi. Köpö on todella pieni ja siro, painoa neidillä on alle kolme kiloa. Köpö nukkuu mielellään sylissä tai kainalossa ja tykkää tulla rinnan päälle kehräämään öisin. Hiekkalaatikolla käydessään Köpö pitää kovaa meteliä ja raapii laatikon seinätkin tuotoksiaan peittäessään. Muuten neiti on varsin vaivaton ja ihana kissa.

Edellinen omistaja luovutti Köpön Rekku Rescuelle uutta kotia etsimään kissasta riippumattomista syistä.

Köpö etsii kotia, jossa on tarjolla aktiivista kissaseuraa. Pienten lasten perheeseen Köpö ei sovi, koska se säikkyy kovia ääniä ja saattaa pelästyessään sähistä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.