Kopernikus

Lisätty sivulle: 2014-08-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kopernikus
14.9.2014 Kopernikus ja Kassiopeia muuttivat yhdessä omaan kotiin Tampereelleö.

***

Kuulumisia kodista:

26.9.2014 Täällä meillä menee oikein mukavasti. Sisarukset voivat hyvin ja ovat pirteitä ja leikkisiä. Pari ensimmäistä päivää meni taloa tutkiskellessa mutta nyt jo menevät tottuneesti paikasta toiseen ja omat lempipaikatkin on löytyneet. Tilasimme ison kattoon asti ulottuvan kiipeilypuun ja siellä he kovasti kiipeilevät. Ruoka maistuu hyvin ja vessassa käynti sujuu vaikka on heiluriovi paikallaan. Nukkumassa viihtyvät meidän vieressä sängyssä ja välillä yöllä nuolevat nenää jos ei tajua rapsuttaa :)

***

Leikattu urospentu, syntynyt 06/2014. Kotihoidossa Vantaalla.

18.8.2014 Kopernikus on siskonsa tavoin pieni ja tomera pakkaus kissaenergiaa. Päivä menee mukavasti siskon kanssa leikkiessä ja lepäillessä, syömisiä unohtamatta. Hänen paino onkin noussut hyvään tahtiin, sillä tälle pojulle ruoka maistuu hyvin. Pikkupoju leikkii itsensä niin pyörryksiin, että vastapainoksi välillä on nukuttava sikeät päiväunet. Isoveljen kainaloon on mukava käpertyä levolle.

Kopernikus lähtisi mielellään uuteen kotiin jonkun sisaruksensa kanssa tai toisen kissan seuraksi.

13.8.2014 Kassius, Kosmo, Kopernikus ja Kassiopeia ovat Savolainen pentuporukka jotka muuttivat pääkaupunkiseudulle etsimään koteja.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.