Kizu (nyk. Savu)

06/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

3.9.2020 Kizu muutti omaan kotiin siskonsa Kazen kanssa.

***

Kizu on pieni ja pörröinen kehruukone, joka rakastaa ihmisseuraa, mutta ei ainakaan toistaiseksi juuri viihdy syliteltävänä.

10.9.2020

Emme toistaiseksi ota Kizusta enempää tiedusteluita vastaan. We no longer accept new adoption requests for Kizu.

7.9.2020

Sisarukset Kizu ja Kaze loukutettiin yhdessä emonsa kanssa ulkoota heinäkuun alussa. Pennut olivat silloin alle kuukauden ikäisiä, eikä niillä ollut vielä minkäänlaista kontaktia ihmisiin. Tutustuminen pentuihin alkoi hyvin sähäköissä merkeissä, mutta Kizu kaksikosta sosiaalisempana lämpeni kehräämään sijaiskodin hoitajalle jo kahden päivän jälkeen. Tästä Kizu on kehittynyt merkittävästi. Kizu tulee yleensä hoitohuoneen ovelle vastaan, ja onkin aidon ilahtunut ihmisseurasta. Herätessään unilta Kizu on yhtä kehräystä ja söpöstelyä. Kizu ei kuitenkaan vieläkään pidä sylissä olemisesta. Emonsa tavoin Kizu on hyvin hiljainen ja kiltti, mutta toki siitä löytyy myös kissanpentumaiseen tapaan rasavilli puoli. Ajoittain Kizu säikkyy uusia asioita, joille se saattaa sähistä hurjana.

Kizu etsii loppuelämän kotia sisarensa Kazen kanssa. Koska uudet asiat ja äkkinäiset liikkeet sekä kovat äänet vielä ajoittain säikyttävät kaksikon, etsitään niille kotia, jossa ei olisi aivan pieniä lapsia. Hieman isommat, eläimiin tottuneet lapset voisivat olla pentujen mielestä ihan kivoja.