Kitty

Lisätty sivulle: 2012-09-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kitty
26.1.2013 Kitty sai kodin Turusta

***

Leikattu naaras, aikuinen

3.1.2013 Kitty on alustavasti varattu.

15.12.2012 Kittylle lisätty uusia kuvia.

12.12.2012 Kittyä kiusataa tarhalla ja sen kodin saannilla on jo kiire. Kitty on nuorehko, arviolta 2-vuotias neito. Kitty vetäytyy tarhalla omiin oloihinsa ja tarhan väen mielestä Kittyn käytös ihmisiä kohtaan on muuttunut ujoksi ja hieman araksi. Meidän vieraillessa tälläisestä ei ole tietoakaan! Kitty on äärettömän hurmaava, hyvätapainen ja todella hellyydenkipeä, ihmisrakas ja ystävällinen kissa. Kitty antaa hienosti nostella itseään ja kopeloida saa jokapaikasta. Syy Kittyn vetäytyvään käytökseenkin vierailumme aikana selviää, kun Kittyn kanssa huoneen jakava Triinu rouva kovasti Kittyä kiusaa ja jahtaa takaa vihaisesti toistuvasti. Triinu ei kollejaan halua Kittyn kanssa jakaa ;) Kitty vaikuttaa siltä, että se tulisi hienosti toimeen rauhallisen ja kiltin kollin kaverina. Kitty muutoinkin vaikuttaa surulliselta ja on seuraa sekä omaa kaveria vailla.

11.12.2012 Lisätty video Kittyn rapsuttelutuokiosta.

27.9.2012 Kitty on tarhan alueelta kiinniotettu kissa neiti. Kitty on erittäin ystävällinen ja aktiivinen, Kitty on ihmisrakas ja hyvin seurallinen neitokainen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle