Kitkat (nyk. Homssu)

Lisätty sivulle: 2006-08-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kitkat (nyk. Homssu)
12.10.2006 KITKAT SAI OMAN KODIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

10/2006 Eli siis kaikki on mennyt jopa ihmeellisen hyvin. Homssun isottelu Nyytiä kohtaan tasottui, kun Timi koira saapui kotiinsa. Homssu arasteli Timiä pari päivää ja kun se huomasi, että Nyyti ja Timi on tosi hyvät ystävät, alkoi Homssu hakea Nyttiltä tukea. Vaikka Homssun tulosta on vain viikko, tuntuu kuin se olisi asunut aina täällä; usein aamuisin löydän kaikki kolme vierestäni nukkumasta. Homssu kiipeilee ja loikkii paljon, joten rakensin kissoille tikapuut vaatekaapin päälle. Homssun lempinukkumapaikkoja sängyn lisäksi on kissojen oma pikku sohva, jota Nyyti ei juuri käytä, kissojen kiipeily puu sekä hattu hylly. Nytten neitonen nukkuu sylissäni. :) liitteenä kuva, jossa Homssu kauneus unilla valtaistuimellaan. Pistän yhteiskuvia, kunhan saan onnistuneita otoksia. Loikoivat äsken porukalla, mutta kuvista tuli vähän sumeita. -hanne-

22.12.2006 Homssulta jouluterveiset kaikille karvaisille ja karvattomillekin
kavereille! Kaikki on edelleen mennyt hyvin, suorastaan loistavasti. Homssu ja Nyyti ovat kerrassaan valloittava “pariskunta”, jonka voi ensin nähdä painivan lattialla, sitten juoksevan kaapin päällä niin että tavarat vaan lentelee ja heti sen jälkeen makoillen vierekkäin ja hoitaen toisiaan. Homssu on tavattoman sosiaalinen myös ihmisille, menee aina moikkaamaan ja kerjäämään rapsutuksia, olematta kuitenkaan tunkeileva. Itse saatan löytää Homssun sylistäni jopa vessassa käydessä ja lähes päivittäin myös peittoni alta. Kun Timi-koira tulee
lenkiltä juoksevat molemmat kissat vastaan häntä puskemaan ja Timin innokkaita pusuja odottamaan. Fiksu kissa Homssu kun on, niin olemme alkaneet hieman treenamaan pikku temppuja, kuten esteiden ylitystä ja kahdelle jalalle nousemista.

On kerrassaan mahtavaa saada jakaa elämä näiden ihanien karvaturrien kanssa. Ihmettelenkin mitä hyvää olen tehnyt ansaitakseni tämän kaiken. Liittenä kuva sekä Homssusta että Nyytistä. Pitäisi se yhteiskuvakin joskus napata..

-hanne-

****

LEIKATTU NAARAS, noin 1V.

Sosiaalinen kissaneiti Kitkat kaipaa omaa kotia kotihoidossa. Kitkat tuli Suomeen kotihoitoon 2.8.2006 Lallin ja Marsin kanssa.

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA 7.8.2006 Kitkat saapui kotihoitoon Järvenpäähän 2.8.2006 yhdessä Marsin ja Lallin kanssa. Kitkat on reilun vuoden ikäinen kissaneiti, joka rakastaa leikkimistä yli kaiken. On vielä todella pentumainen, leikkii milloin minkäkin kanssa, yliveto on kuitenkin ihmisen heiluttama kepin päässä oleva hiirilelu.

Sosiaalinen neiti joka tulee aina etunenässä hoitohuoneen ovelle katsomaan kuka tuli, ja tulisi jo mielellään katselemaan muutakin asuntoa. Itseasiassa on jo pari kertaa tullutkin, vikkelä tyttö! Varsinainen akrobaatti, joka taitavasti kiipeilee saunan kaiteilla. Kitkat on pienikokoinen, lähes valkoinen (muutama harmaa kohta löytyy), kaunis kisu, joka pitää kovasti silityksistä,kehrää paijatessa, harjaaminenkin sujuu ihan hienosti (vaikka harjallakin on mukava leikkiä..), sylissä ei hirmusesti vielä viihdy, mutta muuten on toiminnassa koko ajan mukana. Käy kiltisti hiekkalaatikolla, aina ruuan jälkeen. Ruokana on maistunut hyvin kaikki mitä on tarjottu, kuiva- sekä purkkiruoka. Antaa myös pienten lasten silittää ja leikittää eikä pelkää lapsia eikä vieraita ihmisiä yhtään. Aivan ihana kisu!