Kisu-Petteri

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

26.2.2023

Kisu-Petteri sai oman kodin Hubert-kissan kaverina.

 

1.2.2023

Kisu-Petteri on vauhdikas nuori kissa, joka rakastaa leikkimistä. Suosikkileikkejä ovat narulelun jahtaaminen ihmisen kanssa ja hiirulaisen kurmotus. Myös pihan tapahtumien tarkkailu ikkunasta ja piilotettujen raksujen etsiminen ovat Kisun mielipuuhia. Uudessa kodissa voi mahdollisesti olla myös pienempiä leikittäjiä, sillä Kisu-Petteri on aiemmin asunut lapsiperheessä. Koirakotiin Kisu-Petteri ei sen sijaan sovellu. Tulevassa kodissa olisi hyvä olla suunnilleen saman ikäinen kissakaveri leikkikaverina, sillä Kisu-Petteri voi olla turhan vauhdikas vanhemman kissan kaveriksi.

Vieraat ihmiset ujostuttavat Kisu-Petteriä ja se vetäytyykin vieraiden ajaksi yleensä omaan rauhaansa. Vaikka Kisu-Petteri ei olekaan juhlien keskipiste, on se omien tuttujen ihmisten seurassa hurmaavan seurallinen kissa. Se rakastaa rapsutuksia ja ottaa mielellään torkut sylissä. Kisu-Petterin kanssa voi myös käydä pitkiä keskusteluja, joiden sisältö tosin valitettavasti jää arvoitukseksi. Öisin Kisu-Petteri nukkuisi mieluiten luottoihmisensä kanssa.

Kisu-Petteri on salonkikelpoinen kotikissa, joka käy siististi hiekkalaatikolla, tietää luvalliset kynsienteroituspaikat ja sietää ajoittaiset hoitotoimet. Ruoka maistuu Kisu-Petterille hyvin, mutta se on hieman valikoiva laadun suhteen.

Summary in English

Kisu-Petteri is an energetic young cat, looking for a home that already has a playful friend for him.

He’s used to living with children but don’t get along with dogs. Kisu-Petteri is a bit timid with new people, but with familiar people he’s a real charmer who loves to take naps on his persons lap and sleep with the people he trusts.

Kisu-Petteri is a well behaved gentleman, who has no issues using the litter box and scratching post. He has a good appetite but can be a bit picky towards certain foods.