Kisu Nopsatassu

Lisätty sivulle: 2017-07-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kisu Nopsatassu
2.8.2017 Kisu Nopsatassu sai kodin Vantaalta.

***

Leikattu naaras, n. 2-vuotias. Kotihoidoissa Helsingissä.

14.7.2017 Kisu Nopsatassu on noin kaksivuotias kodinvaihtaja, joka joutui muuttamaan itsestään riippumattomista syistä. Kohtelias ja tahdikas kissaneiti viihtyy hyvin ihmisten kanssa, juttelee innokkaasti ja ottaa mielellään vastaan rapsutuksia, silloin kun sille itselleen sopii. Turkin harjaaminen on sen ehdotonta mielipuuhaa. Kisu Nopsatassu ei kuitenkaan tule syliin, eikä tykkää nostelusta.

Rauhallinen Kisu Nopsatassu ei ole hoitokodissa vielä leikkinyt kovin paljon, mutta toisinaan se innostuu jahtaamaan foliopalloja ja juoksemaan höyhenhuiskan perässä.

Ruokalautaselle Kisu Nopsatassu kelpuuttaa purkista kanaa tai tonnikalaa. Jos se itse saisi valita, kupissa olisi aina kanasta tehtyä kuivaruokaa. Kisun päivärutiineihin kuuluu aktivointilelu, johon piilotetaan kuivaruokaa, jonka se etsii esiin avaamalla luukut.

Kisu Nopsatassu etsii rauhallista aikuiskotia, jossa on jo aiempaa kokemusta kissoista. Lapsiperheeseen se ei sovellu. Aiemmassa kodissaan Kisu pääsi pihalle valjaissa, joten jatkossakin se lähtisi varmasti mielellään ulkoilemaan. Muiden kissojen kanssa Kisu Nopsatassu ei ole asunut yhdessä, mutta se on tavannut pihalla naapurin kissoja ja suhtautunut niihin varovaisen kiinnostuneesti.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.