Kisu Kissanen

Lisätty sivulle: 2012-09-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Kisu Kissanen
16.2.2013 Kisu Kissanen muutti omaan kotiin Vantaalle

***

Leikattu naaras, noin 2,5v. (tammikuussa 2013),kotihoidossa Vantaalla

6.2.2013 Kisu Kissanen palautui yhdistykselle uudessa kodissa ilmenneen omistajan rajun allergisen reaktion vuoksi.

10.1.2013 Kisu Kissanen alias KisKis on hurmaava tyttönen ilvesmäisine kasvoineen. KisKis vietti ensimmäisen viikon lipaston päällä, seuraten sieltä hoitotädin puuhia. Toisen viikon kohdalla KisKis kämppiksineen pääsivät muuttamaan makuuhuoneesta hoitohuoneeseen, josta löytyi enemmän kissoille sopivia virikkeitä. Tästä suloisesta raitapaidasta on hyvää vauhtia kuoriutumassa oikein sosiaalinen kisu, joka tulee aamuisin sänkyyn hakemaan silityksiä ja maharapsuja sekä muuten vaan viereen köllimään ja kehräämään. Kisulle mieluisinta oli päästä aikuisen perheen silmäteräksi ja hellyyden kohteeksi.

2.1.2013 Kissaset “juhlistivat” vuodenvaihdetta käymällä rokotuksilla ja siirtyivät samalla uuteen hoitopaikkaan Vantaalle. Molemmat, jopa arempi Misu ovat reipastuneet kotihoidossa ollessaan kovast,i joten uuden edessä neitokaiset luultavasti tarvitsevat vain hieman aikaa asettuakseen kodiksi :) Leidit lähettävät kaikille kiinnostuneille kuvaterkut lekurireissulta!

1.10.2012 Kisu on ollut kotihoidossa luonani reilun viikon verran, ja tuntuu olevan jo täysin kotiutunut. Kisu on todella kiltti, rauhallinen ja hellyydenkipeä sylikissa, jolle kelpaa rapsutukset ja silitykset melkein aina, ja Kisu viettää mielellään aikaa ihmisen sylissä tai kainalossa kehräämässä. Mieluiten Kisu muuttaisi yhteiseen kotiin Misu-siskon kanssa. Kisu ja Misu on leikattu, rokotettu, sirutettu ja valmiita lähtemään uuteen kotiin.

21.9.2012 Kisu Kissanen ja Misu Kissanen ovat kissakaverukset joille meinasi käydä köpelösti, sillä niiden omistaja ei voinutkaan niitä enää pitää. Kissat oli viety eläinlääkäriasemalle lopetettavaksi, mutta eläinlääkäri ei halunnut lopettaa kilttejä terveitä ja nuoria kissoja vaan etsi niille apua. Kissaset päätyivätkin sitten Satakunnasta pääkaupunkiseudulle kotihoitoon ja odottavat nyt innolla omaan kotiin pääsyä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.