Kisu Killisilmä

Lisätty sivulle: 2013-07-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Kisu Killisilmä
7.8.2013 Kisu Killisilmä muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia omasta kodista:

10.8.2013 Lupasin kertoa kuulumisia muutaman päivän jälkeen. Ensimmäisenä iltana Killi maukui jonkin verran mutta sekin hiljeni. Kuului vaan kovasti leikkimisen ääntä. Riiviö vahti erittäin tarkasti huoneen ovea missä killi sijaitsi. Oli sitä mieltä, että siellä on jotain kiinnostavaa. Ensimmäinen kohtaaminen meni todella hyvin. Ja näin ensimmäistä kertaa, että Riiviökin osaa sähistä. Tässä nyt mennään eteenpäin pikkuhiljaa totutellen ja Riiviökin teki ensimmäisen hellyyskohtauksen kun pesi Killin korvaa :)

***

Leikattu naaraspentu, noin 11 vkoa (vko 28), kotihoidossa Vantaalla.

15.7.2013 Kisu Killisilmä ja sisarukset Maisa Pallopää, Marsupilami ja Sebastian sekä emonsa Mama Bonita tulivat hoitoon pikkuisten ollessa pariviikkoisia kääryleitä. Pennuista on kasvanut kilttejä ja reippaita pikkukissoja ja ne ovat tottuneet kaikenlaiseen käsittelyyn – sylissä pitämiseen, korvien putsaamiseen, kynsien leikkaamiseen jne.

Kisu Killisilmä eli Killi on reipas pikku toljottaja, viihtyy sylissä ja kiipeää toisinaan olkapäälle tähystämään maailmaa. Sosiaalinen Killi tahtoisi omassa kodissaan seuraksi leikkikaverin toisesta kissasta, mahdollisesti vaikka sisaruksesta? :)

13.7.2013 Lisätietoja ja uusia kuvia tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.