Kisu

Lisätty sivulle: 2007-07-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kisu
5.10.2008 Kisu muutti omaan kotiin Kotkaan.

***

UROS, noin 1,4v (syyskuussa 2008)/Helsingissä

30.9.2008 Lisätty uusia kuvia Kisusta. Kisu on asustellut uudessa hoitopaikassa kohta kuukauden ja tottunut kouluikäisiin lapsiin ja muutenkin kotiutunut. Kisun hoitokaveri Irene pääsi kotiin jo viime viikolla, joten nyt Kisu viihtyy ainoana kissana, mutta se sopisi ehkä myös jonkun mukavan kissan kaveriksi. Hoitopaikka ei voi kuitenkaan Kisua pitää vaan sille pitäisi löytää ihan oma koti.

17.6.2008 Lisätty kauniille Kisulle muutama uusi kuva

10.3.2008 Kuulumisia: KISU on todella kiltti kissapoika-ystävällinen ja sovelias, tykkää kissoista ja koirista. Miksi kukaan ei halua sitä?

27.2.08 Lisätty uusi kuva Kisusta.

18.2.2008 Kuulumisia:KISU / Isompikokoinen, vankkaruuminen komea kissanalku! Turkki on pidempikarvainen mutta se ei tuntu pörröiseltä koska aluskarvaa ei ole- sileä, silkkipehmoinen turkki tarttuu liivisti ruumikseen. Häntä päinvastoin on pitkä ja tuuhea!

Kisu on rauhallinen, ystävällinen ja rakastava: kaikki kissat ja koirat ovat OK pääasia että olisipa kenen kanssa leikkiä ja touhua! Kaikin puolin kiltti ja mukava lemmikki!

***

3.12.2007 Kisulta on poistettu napatyrä ja samalla se on kastroitu

2.10.2007 Kisun hoitopaikassa on todettu kalikki/herppes viirus, mutta ilmeisesti Kisu ei sitä ole saanut.

Lisätietoja löytyy netistä esim. http://www.clinivet.fi/artikkelit/kissa_artikkelit/artikkeli_15.html

24.9.07 lisätty Kisusta uusi kuva

16.8.07 Kisun varaus peruuntui:( Kisulla on napatyrä joka leikataan pian ja Kisu saa toipua rauhassa nykyisessä hoitopaikassa. Kisu on valmis lähemään uuteen kotiin syyskuussa.

24.7.07 Kertomus Tallinnasta:
Alle 1 kk pikkukolli istui yksinään D-terminaalin vieressä.

Ilma oli tuulinen ja sateinen, pennu oli pelästynyt ja niin likainen- koneöljyssä ja liassa- etta turkin väriä oli mahdoton määrittää.

Kisu oli liian pieni omin päin ollakseen mutta lähilla ei ollut yhtäkään emo-kissaa.

Se ei pelkänyt ihmisia, tuli syliin- ihan selvasti kotikissan hylätty pennu.

Kotihoidossa meni pennu ensiksi pesuun, missä aukeni kisun todellinen ulkonako:
Kaunis ruskea mustaselkäinen tiikeri, aluskarvassa on vaalea savu, leuka ja vatsa myös käpälät ovat valkeat.

Pennulla on kaunis naamiokuva ja isot surulliset silmät mutta se on luonnolta iloinen ja leikkisä. Samassa se on hellä ja rauhallinen- kaikin puolin mukava kotilemmikki.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.