Kissa (nyk. Emma)

Lisätty sivulle: 2012-06-06

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kissa (nyk. Emma)
27.12.2012 EMMA MUUTTI TURKUUN LILLIN KAVERIKSI!

****

KUULUMISIA omasta kodista:

25.2.2013 Kuvaterveisiä Emman kodista!

12/2012 Emma on ehtinyt olla vasta muutaman päivän täällä ja hyvin on alkanut kotiutua. Vielä ei nuku Lillin kanssa vierekkäin, mutta samalla sohvalla voivat nukkua ja juoksuleikkiä leikkivät ja syövät vierekkäin. Lilli on kovin ystävällinen koko ajan, Emma on välillä nostanut rauhallisesti tassua Lillin naamalle kun Lilli on tullut nuuhkimaan, mutta uskon että kun vähän aikaa vielä kuluu niin rentoutuu enemmän, kun on ollut vasta niin vähän aikaa uudessa kodissa ja juuri vasta tavannut Lillin:) Oikein ihana ja kiltti tyttö.

****

LEIKATTU NAARAS, noin 1-1,5v, kotihoidossa Lempäälässä

11.10.2012 Kuulumisia kotihoitajalta uusien kuvien kera: Kissa on äärettömän ihana persoona eikä turhia hötkyile. Kissa rakastaa huomiota vaikkei ole tyrkyttämässä itseään. Kissan ääni on todella nätti ja käyttääkin sitä ruokakupin ollessa kädessä ihmisellä. Karvaa Kissalla on niin paljon että sitä olisi hyvä vähintään kerran viikossa harjata perusteellisesti, onneksi Kissa ei inhoa harjausta. Kynsien leikkuu oli suht helppoa, Kissa alistui kohtaloonsa ja sai palkaksi herkkuja kun oli nätisti. :) Kissa tulee hyvin toimeen meidän muidenkin kissojen kanssa ja tykkää leikkiä naruilla myös. Rouva on ihana persoona, heti alkaa hurina kun edes näkee meidät taas pitkän päivän jälkeen, edes silityksiä ei tähän reaktioon tarvita. Kissa tulee suht hyvin myös tuon koiran kanssa toimeen. Ihana kissa kaiken kaikkiaan!

21.9.2012 Kissa on kerrassaan hurmaava neiti, joka viihtyy hoitopaikassaan hyvin. Kissa tulee toimeen hienosti toisten kissojen sekä koirien kanssa, Kissa sopii asumaan myös lapsiperheeseen. Kissa nauttisi kodista jossa se saa yllinkyllin hellyyttä ja huomiota. Kissaan voi mennä sovitusti tutustumaan hoitopaikkaan.

17.9.2012 Kissa saapui pentuineen suomeen kotihoitoon, pennut jo ovat omiin kotehinsa päässeet ja ihastuttava Kissa omaa kotiaan etsii. Lisätietoja tulossa.

16.8.2012 Kissan pennut ovat jo valmiita maailmalle ja Kissa voidaan pian steriloida. Kissa on todella leikkisä, pirteä ja reipas neiti. Käytöksensä puolesta hyvin nuori ja pentumainen vielä itsekin, mahdollisesti vuoden ikäinen. Kissa on todella sosiaalinen ja ihmisrakas, nauttii huomion keskipisteenä olemisesta ja mielellään poseeraa nenä kiinni kameran linssissä pyörien kuin väkkärä :D Tästä johtuen en saanut tarhalla ollessai yhtä ainoaa onnistunutta uutta kuvaa Kissasta. Sympaattinen kaunis Kissa, joka ei ole edukseen kuvissa sivuillamme.

6.6.2012 Kissa on nuorehko äiti kissa joka on saapunut tarhalle kuuden pienen pennun kanssa. Kissa on kaunis kolmevärinen ja pitkäkarvainen neito. Kissa steriloidaan kunhan pennut kasvavat vielä lisää. Kissa voi matkustaa omaan kotiin kun pennut saavuttavat luovutusiän kesän lopussa. Kissan turkinhoito vaatii hieman työtä. Kissa on hyvin ihmisrakas ja mukava.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle