Kirsikka

08/2014 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

19.9.2021 Kirsikka sai oman kodin

***

Ihmisrakas ja suloinen Kirsikka etsii kotia jossa se saisi paljon aikaa ja huomiota ja jossa se saisi elää kodin ainoana kissana.

8.9.2021

Toistaiseksi emme ota Kirsikasta enempää hakemuksia.

29.8.2021

7-8 vuotias Kirsikka on tähän astisen elämänsä elänyt ainoana sisäkissana. Hän tuli Rekuille kesällä kodinvaihtajana etsimään uutta loppuelämän kotia,  itsestään riippumattomista syistä. Heti kopasta päästyään Kirsikka tutki uuden huoneensa eikä missään vaiheessa näyttänyt jännittävän vaan tuli rohkeasti moikkaamaan kotihoitajaa. Kirsikka on aivan ihana, sympaattinen ja ihmisrakas neito, joka morjestelee vieraatkin reippaasti puskemalla. Sen mielileikkejä on laservalon jahtaaminen ja silloin tällöin huiskulelujen mätkiminen. Niihin kuitenkin aktiivinen rouvamme kyllästyy nopeasti, ilmeisesti ne ovat hänelle liian helppoja haasteita.

Kurinasta ja puskemisesta ei tule loppua, kun Kirsikka saa huomiota. Sillä on toisinaan myös paljon juoruja kerrottavana, ja silloin se naukuilee “Äk-äk-äk!” Syliin Kirsika uskaltautuu tulla herkkujen perässä hetkeksi, mutta sylikissaa siitä ei vielä ole kuoriutunut. Syliin nostettaessa se viihtyy paikallaan hetken, kunnes tulee tarve päästä omiin touhuihin. Ihmisen viereen pötkähdetään usein sohvalle ja joinain öinä saattaa tulla sänkyynkin nukkumaan. Kirsikka on tottunut nopeasti monenlaiseen märkäruokaan; kuivaruoasta ei juurikaan välitä. Herkkuja ei myöskään voi koskaan olla liikaa :)

Kirsikka ei rauhallisesta totuttelusta huolimatta ole hyväksynyt sijaiskodin muita kissoja eikä näytä kissaseuraa itselleen kaipaavankaan. Hänelle riittää, että oma ihminen on lähellä, jolta saa paljon huomiota. Rouvalle etsitään siis kotia, jossa hän saa olla huomion keskipisteenä ainokaisena kissana. Uudessa kodissa voi olla hieman vanhempia lapsia, mutta pikkulapset ovat Kirsikasta vähän pelottavia.

Kirsikkaa ei luovuteta vapaana ulkoilevaksi, niinkuin ei muitakaan yhdistyksen kissoja.