Kirsi (nyk. Misu)

Lisätty sivulle: 2012-09-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kirsi (nyk. Misu)
5.11.2012 Kirsi sai kodin Järvenpäästä.

****

Kuulumisia ja kuvia omasta kodista:

9.1.2013 Kirsi eli Misu on nyt kotiutunut, sanoisin täysin, meille. Alkuunhan, vaikka Kirsi oli nopeastikin hyvin hellyydenkipeä, hän oli luonnollisesti hieman varautunut, joka siis kävi ilmi esim. niin että Kirsi ei antanut paijata mahasta tai hännästä kun pötkötteli sohvalla vieressä. Annoimme Kirsin olla ihan rauhassa emmekä tehneet mitään sellaista mistä Kirsi ei pitänyt.

Nyt asiat ovat jo ihan toisin ja Kirsi pötköttelee AINA vieressämme, antaa paijata mistä vaan ja kehrää entistä äänekkäämmin (jos vain mahdollista). Harjaamme Kirsiä usein tai lähinnä tämän tehtävän on ottanut mieheni, Miikka. Kirsi on itse asiassa aika hauska kissa – kun kutsumme Kirsiä (siis nimellä Misu) se juoksee talon toiselta puolelta aina paikalle iloisena häntä pystyssä. Aikaisempi kissamme ei todellakaan lotkauttanut korvaansakaan millekään kutsuillemme =D Kirsi on edelleen hieman ronkeli ruuan kanssa, johtunee osittain siitä, että lellimme sen ihan piloille =) Mutta, se on pientä ja hyvässä ruuassa Kirsi on koko ajan.

13.11.2012 Kirsi tuli meille noin viikko sitten. Yhden vuorokauden Kirsi vietti enimmäkseen sänkymme alla. Kävi kyllä heti syömässä, juomassa ja hiekkalaatikolla saavuttuaan, mutta sen jälkeen keräsi rohkeutta sängyn alla vuorokauden verran. Luulimme ja olimme varautuneet siihen, että Kirsillä menee viikkoja tottuakseen uuteen kotiin, mutta kaikkien meidän yllätykseksi, Kirsi päättikin jo yhden vuorokauden jälkeen tulla keskuuteemme paijattavaksi ja hellittäväksi.

Kirsi on ollut aivan lumoava kissa! Kirsi enimmäkseen kehrää, puskee ja köllii jonkun meidän vieressä tai sylissä. Harjaaminen sujuu mutkattomasti ja Kirsi on kaikkiruokainen, siis jos puhutaan ihmisten ruuasta. Kissan purkkiruuat eivät ole Kirsin mieleen. =) Mieluummin hän syö lohta, muikkuja, sisäfilettä ja kanaa. Myös raejuustot, parsakaalit, kukkakaalit ja vihannekset käyvät.

Olemme kiitollisia, että saimme Kirsin kotiimme ja hän on Kuningatar paikallaan täällä!

****

Leikattu naaras, noin 4v. (synt. 1.6.2009)

12.10.2012 Kirsi on alustavasti varattu

2.10.2012 Kirsille lisätty kuvia arkistojen kätköistä.

17.9.2012 Kirsi kaunottaren vuoro oman kodin etsinnälle kauttamme lopultakin koittakoon. Kirsin laittamista sivuillemme olen pitkään viivytellyt, koska Kirsi on minua kohtaan hieman häijy – jostain syystä kemiamme eivät kohtaa ja olen pitänyt Kirsiä itse hieman arvaamattomana. Tarhan henkilökuntaa ja muita tarhalla vierailevia ihmisiä ja Rekkulaisia kohtaan Kirsi on kuitenkin aina äärimmäisen ystävällinen ja ihana neito. Kirsi on todella kaunis aikuinen rauhallinen rouva, joka tulee hyvin toimeen tarhan muiden kissojen kanssa. Kirsi poseeraa kameralla erittäin mielellään ja on utelias luonteeltaan. Kirsi taitaa itsekin tietää ja ymmärtää kuinka hämmästyttvän kaunis kissa hän on, harmikseni täytyy todeta ettei Kirsi ole kuvissa edukseen ja on luonnossa huomattavasti kauniinpi. Kirsin turkinhoitoon täytyy tulevan kodin varautua ja turkin harjaamisen opettelu on edessä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.