Kirppu

Lisätty sivulle: 2011-10-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Kirppu
4.11.2011 KIRPPU MUUTTI OMAAN KOTIIN VANTAALLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

6.11.2011 Alkuun Kirppu oli vähän arka ja pidin sitä keittiössä. Sitten illan siellä piileskeltyään se uskalsi tulla tutkimaan ja nuuskimaan paikkoja. Ruoka alkoi maistua, laatikkotavat sujui hyvin, lelut kiinnostivat ja uteliaisuus alkoi herätä. Kaikki mahdolliset kolot piti tutkia, ja se pääsikin kerran livahtamaan hellan alle :).

Seuraavana päivänä laitoin kaksi aikuista tyttökissaani eri huoneeseen ja Kirppu pääsi tutustumaan muihin tiloihin. Sitten se tajusi, että täällähän on kaikkea kivaa, alkoi innokkaasti leikkimään, kipitti kahinatunnelissa ja hyppäsi raapimispuuhun josta se tykkää tosi paljon. Kirppu on tosi sylikissa, kehrää sylissä ja hengailee olkapäällä. Se on kiinnostunut muista kissoistakin mutta ne ei ihan vielä ole kavereita, vähän murinaa ja sihinää on joten yöt Kirppu on makuuhuoneessa. Uteliaisuutta on, ja varmaankin kissoista tulee pian kaverit. Kirpun suosikkipaikka olkkarissa on raapimispuun ylätasolla oleva pussukka-taso. Sieltä on hyvä tähyillä mitä muut kissat tekevät :) Ajan kanssa tässä opetan sen tavoille, että ei koske kasveihini, ja ettei sohvia saa raapia. Kirppu on fiksun oloinen tyttö ja Tiinu ja Tessa saavat siitä kivan kaverin.

****

NAARAS, noin 3 kk (lokakuussa 2011) / kotihoidossa Helsingissä

20.10.2011 Kirppu on saanut rokotuksen ja mikrosirun ja olisikin täysin valmis lähtemään omaan kotiin :)

17.10.2011 Kirppu saapui kotihoitoon Helsinkiin Satakunnasta. Se on löytynyt ladon alta.

Kirppu on todella ihana pikkukissa, tykkää olla sylissä ja katsella maailmanmenoa olkapäältä. Aluksi Kirppu saattaa vähän ujostella, mutta hetken kuluttua se onkin jo tutkimassa paikkoja häntä pystyssä.

Kirppu tykkää todella paljon muista kissoista ja tulevassa kodissa olisi hyvä olla kissaseuraa. Kirppu joutui aluksi olemaan yksin hoitopaikassa, jolloin se maukui yöt läpeensä ikävää.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.