Kirppu

Lisätty sivulle: 2014-06-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Kirppu
3.8.2014 Kirppu muutti omaan kotiin Vantaalle toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

4.8.2014 Kerron tässä heti näin 12 tunnin jälkeen, että Kirppu otti meidät todella hienosti vastaan! Meni vain muutama tovi kun jo haisteltiin kaikki paikat ja hurina oli ihan päättymätön. Typy myös kävi syömässä ja astialla ihan totuttuun tapaan. Tosi rohkea hän on, sillä vaikka ensin mennäänkin piiloon kun ovi aukeaa, niin heti tullaan sen jälkeen viereen pörisemään. Ainoa juttu olikin se, että Kirppu ei tykkäisi yhtään olla yksin :) Heti kun oven laittaa perässään kiinni alkaa aikamoinen uikutus ja oven rapina. Ajattelin, että Tiinu olisi se, joka maukuu oven takana, mutta sepä on ollut yllättävän rauhallinen/ korkeintaan utelias tähän saakka.

***

Leikattu naaraspentu, syntynyt n. 27.4.2014. Kotihoidossa Vantaalla.

27.6.2014 Kirpussa virtaa lupsakka savolainen maalaiskissan veri, pikkukissa saatiin ulkoa kiinni pesueensa ainokaisena ja tuotiin pääkaupunkiseudulle kohtihoitoon opettelemaan kotikissan elämää. Alkuun Kirppu joutui olemaan muutaman viikon yksin ja jaksoi pelkän hoitotädinkin seuralla ihan rauhallisesti, mutta riemastui kyllä suunnattomasti saatuaan leikkikaveriksi kolme otto-pikkusiskoa toisesta pentueesta. Kirppu ei vierastellut uusia tuttavuuksia ollenkaan vaan aloitti iloisesti leikit pienempiensä kanssa vaikka toiset alkuun vähän pörhistelivätkin Kirppu-Goljatille. Leikki tälle pienelle maistuukin ja riehakkaiden hetkien jälkeen on kiva nukahtaa hoitotädin jalkopäähän, mielellään pienen rapsutustuokion päätteeksi.

Kirppu on samassa hoitopaikassa Mara, Matilda ja Rusinante pentujen kanssa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.