Kirppa (nyk. Oliver)

Lisätty sivulle: 2010-11-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kirppa (nyk. Oliver)
28.12.2010 Kirppa muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

30.7.2013 Muutimme Oliverin kanssa reilun kaksi vuotta sitten Tampereelle ja vajaa kaksi vuotta sitten seurueeseemme liittyi Matilda-niminen tyttönen. Oliverissa ei ole juurikaan jäljellä lapsuuden arkuutta, mitä nyt tervettä itsesuojeluvaistoa, mitä taas pienemmältä katilta ei meillä löydy. :D Onpa nähty sellainenkin ihme, että kiipeilee (tuttujen) vieraiden syliin! “Pikkusiskoksi” tullut Matilda on parasta leikkiseuraa, iltaisin saattaa tulla pientä tappelua, mutta sekin päättyy pesuhetkeen. Aikaisemmissa kuulumisissa kerroin, että Oliver viihtyy kantokopassa, tämä ei ole muuttunut miksikään. Matildaa kun on käytetty eläinlääkärissä, on Oliver joka kerta hiipinyt huomaamatta koppaan nukkumaan, salamatkustaja. Poika on pysynyt terveenä koko ajan, jäntevä ja liikkuvainen katti. Nykyisessä kodissamme on paljon tilaa juosta ja paras juttu ehdottomasti on lasitettu parveke, lintuja, koiranulkoiluttajia ja kaikkea uskomattoman jännittävää!

Ohessa muutama kuva, Oliverista on tullut komea aikuinen, ihan pian kolmivuotias :)

Kesäterveisiä Kissalasta!

18.3.2011 Oliver on tullut minulle vuodenvaihteessa, silloin sai lisänimen Arkajalka, nyttemmin Mammanpoika ja silloin tällöin Perkele. Tullessaan Oliver asui sängyn alla ja pelkäsi mm. soivaa puhelinta. Nyt vieraita tervehditään ovelta jo ja mamman uusi poikaystävä on ollut melkein alusta asti kelpoinen ruuan kerjäämiseen. :) Oliver ei viihdy sylissä, mutta kainalossa kyllä. Melkoisen seurallinen tapaus, föönatessa tulee aina viereen istumaan ja jos yrittääkin lukea sängyssä niin, ettei pojalle ole tilaa vierellä, tulee palaute välittömästi.

Poika on hulluna kimaltaviin ja erityisesti pinkkeihin asioihin, strutsinsulat on ihan parhaita, kun ne voi painaa kasvoille ja kieriä niiden kanssa, samoin mamman uudet kengät pitää hyväksyä aina (harmittaa, kun en ole saanut kuvaa tapahtumasta, Oliver laittaan tassunsa kenkiin, kuin olisi kävelylle lähdössä.). Selkeästi omistajansa kissa. :) Tämän viikon tiistaina vietiin pallit, hienosti meni. Oliver suorastaan rakastaa autossa olemista, kantokoppa on maailman paras juttu, sinne suorastaan kirmataan. Sydän meinasi leikkauspäivän aamuna särkyä, kun poika huusi ja hakkasi tassuillaan jalkaan, ei kukaan tajunnut sille ruokaa antaa. Kotiin tullessa oli jo sen verran hereillä, että käveli suoraan ruokapaikalle (ja olisi varmaan syönyt vaikka pikkukiviä, hienosti maistui inhokkiruokansa, koko pussi hujahti hetkessä kitaan).

Kaiken kaikkiaan Oliver on maailman ihanin kissa. :) Ja voi ei. Nyt kun katsoi kuvia läpi, valitessa kuulumisiin, tuli itku. Niin paljon on poika kasvanut! Pennusta on tullut iso poika.

Kevätterveisin, Mirjami ja Oliver

***

Uros, noin 3,5 kk (joulukuussa 2010)/Helsingissä

16.12.2010 Kirpasta on tullut ihan eri kissa. :) Pienestä sähikäisestä on muuttunut reipas ja huomionkipeä poika, jota voisi silitellä koko illan. Heti kun Kirppaa alkaa silittämään, se alkaa kehräämään ihan hurrrjasti. Edelleen leikkiminen on ihan superjuttu, se osaa viihdyttää itseään hiirileluilla ja etenkin huiskalelut on parhaita.

Nirppu-sisko muutti omaan kotiin ja Kirppa on sen jälkeen joutunut olemaan hoitohuoneessa yksin. Kirppa on tosi kiinnostunut hoitopaikan omista kissoista ja haluaisi kovasti leikkiä niiden kanssa. Yksin jäädessään Kirppa huutelee vähän aikaa, joten kissakaveri tulevassa kodissa voisi olla tosi kiva juttu.
Nostelu ja syliinotto jännittää vielä tosi paljon, mutta sitä harjoitellaan päivittäin ja nostaminen onnistuu jo ihan hyvin.

30.11.2010 Kirppa on nyt käynyt rokotuksilla ja saamassa mikrosiru, joten poju olisi valmis lähtemään omaan kotiin.

Kotihoitaja kertoo: Kirppa on reilussa viikossa tottunut ihmisiin tosi hyvin. Poika antaa silittää, eikä sähinääkään enää kuulu :) Leikkiminen ja syöminen ovat Kirpan lempparijuttuja, ja jos oikein herkkuruokaa saa niin Kirppa pitää hassua “nam nam” ääntä! Kirppa tykkää painia ja leikkiä Nirpun kanssa, ja kaksikko myös nukkuu yhdessä. Kirpan tulevassa kodissa voisikin siis olla kissaseuraa.

18.11.2010 Nirppu ja Kirppa on loukutettu talteen Satakunnan suunnalta ja nyt tämä kaksikko on yhteisessä hoitopaikassa Helsingissä opetelemassa kotikissan elämää.

Kirppa on kaksikosta arempi, eikä se oikein vielä välitä sylittelystä. Jos Kirppaa lähestyy liian nopeasti se lähtee karkuun sähinän säestämänä. Poika on kuitenkin tosi leikkisä, se tykkää leikkiä itsekseen leluilla ja unohtaa arkuutensa kun kotihoitaja leikittää sitä. Ei ainakaan toistaiseksi perheeseen jossa on pieniä lapsia.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.