Kirk

Lisätty sivulle: 2015-11-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kirk
13.11.2015 Kirk ja Spock saivat kodin hoitopaikastaan Espoosta.

***

Urospentu, leikataan. S. 9/2015, luovutusiässä 24.11., kotihoidossa Espoossa.

7.11.2015 Kirk on rohkea ja utelias poika – pää edellä menossa kaikkialle. Se on oikein ihmis- & kissarakas. Pilke silmänkulmassa kokeilee rajoja, kuten reippaan pennun kuuluukin!

Kirk ja Spock ovat kuin paita ja peppu ja etsivätkin yhteistä kotia. Pojat viihdyttävät toisiaan ja ovat kaikkialla koko ajan yhdessä. Pääsääntöisesti viihtyvät siellä missä ihmiset ovat. Ovat joko sylissä tai painivat keskenään.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.