Kirito (nyk. Muikku)

6-12 kk (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

24.11.2019 Kirito sai uudeksi nimekseen Muikku, ja muutti Monni-kissan kaveriksi.

***

Kirito on upea musta pantteri, joka yrittää jo kerryttää muhkeaa mahaa. Tämä hurmuri ei arastele mitään, vaan tuntee olevansa oikeutettu kaikkeen rakkauteen ja ruokaan mitä maailma voi antaa.

24.10.2019

Kirito on saapunut sijaiskotiinsa Pohjanmaalta toisen yhdistyksen kautta. Sisarustensa Ryuun, Yuukin, Rikan ja Asunan kanssa Kirito on saanut leikkiä ja oppia sisäkissan tavoille. Hän on sisaruksistaan isoin, ahnein ja sosiaalisin. Kirito ei mene kaikesta rakkaudesta pilalle, mutta ruoan saannin rajoittamista suositellaan. Kirito on aina innoissaan kun ruoka-astioita täytetään. Jopa vesiastian täyttäminen on puskemisen arvoista. Kirito ja sisaruksensa ovat olleet yleistilaltaan hyväkuntoisia, hyvävatsaisia ja puhdaskorvaisia. Eläinlääkäri kehui kissojen täydellisiä hammaskalustoja, eikä terveystarkastuksen yhteydessä löytynyt mitään huomautettavaa.

Kirito on rohkea ja energinen, eikä osaa varoa muita varsinkaan leikin tiimellyksessä. Tästä johtuen Kiritoa ei suositella kotiin, jossa on pieniä lapsia. Uudessa kodissa olisi hyvä olla tasavertainen ja vähintään yhtä vahvaluonteinen kissakaveri, joka ei jää Kiriton jalkoihin.