Kiri

Lisätty sivulle: 2016-12-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Kiri
27.12.2016 Kiri ja Mori saivat yhteisen kodin Espoosta.

***

Naaraspentu, leikattu, synt. 4.10.2016, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikaisintaan 27.12.2016.

10.12.2016 Sohvin suurperheen pennut ovat nyt valmiita löytämään omat kotinsa. Rekku Rescuen kotihoitoon pennut pääsivät Kiikoisten löytöeläinpalvelun kautta yllätettyään ensin paikalliset kesämökkeilijät. Sohvin ja pentujen tarinasta voit lukea lisää täältä ja lisää kuvia pennuista löytyy myös Facebookista hastagilla #sohvilaiset. Pentueeseen kuuluvat Kuma, Kiri, Kawa, Hana, Mori, Tora ja Sora.

Kiri (suom. Sumu) on sisarustensa tavoin leikkisä, sosiaalinen ja seurallinen pentu. Kirillä on hirmuinen vimma kiivetä, purra ja raapia vähän kaikkea ja kaikkia, kuten pennulla kuuluukin. Kiri pitää huomiosta ja tykkääkin kovasti leikkiä ihmisten kanssa. Kirille on ensisijaisesti haussa kissakaverillinen koti tai vaihtoehtoisesti Kiri voisi lähteä uuteen kotiin jonkun sisaruksensa kanssa.

Kiri sisaruksineen saavuttaa 12 viikon iän jouluna ja on valmiina uuteen kotiin joulun jälkeen. Kotihoitopaikassa ruoka on maistunut hyvin ja pennut ovat pysyneet terveinä. Pennut ovat saneet runsaasti ihmiskontakteja syntymästään lähtien ja ovatkin hyvin sosiaalisia. Muihin lemmikkeihin pennut eivät ole tutustuneet.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.