Kippari-Kalle

Lisätty sivulle: 2011-03-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kippari-Kalle
15.7.2011 KIPPARI-KALLE JA TINNU SAIVAT YHTEISEN KODIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

18.12.2011 Ja sitten meidän pikku Kalle… Voi kuule… Sen pienen, kaapin alla kyhjöttävän aran ja pelokkaan sähikäisen sisältä kuoriutui aivan hurmaava persoona <3 Kalle onkin meidän “vauva”, kun viihtyy sylissäkin selällään maaten :D Ja kun pojan ottaa syliin, ei halua siitä ollenkaan enää pois <3

Ruoka maistuu ja Kallekin on hieman kasvanut kokoa, mutta on tosi solakka ja sopusuhtainen ja tulee varmaan kuitenkin aina olemaan se meidän “pieni piiperoinen”.Kallen on hurjan leikkisä ja rakastaa kengännauhoja! Samoin mun huovutusvillapussejani :D Pojan (lapsen) lelut käyvät leluiksi, ihan mikä tahansa, jonka saa vähänkin liikkeelle. Sanommekin että Kalle on sellainen: Mitä täällä tapahtuu? -kissa, kun aina on kaikissa touhuissa mukana.

****

22.6.2011 Lisätty KP:lle kuvia.

2.5.2011 Kippari-Kalle on vielä vähän arka ja ujo poika, antaa silitellä itseään kyllä mutta mieluummin on vielä omissa oloissaan. Kuvat ei tee Kallelle oikeutta, poika on upean kaunis kissa! Paljon hellyyttä ja rakkautta, hitusen kärsivällisyyttä niin Kallesta tulee upea kissa. Kalle tulee hyvin juttuun muiden hoitopaikan kissojen kanssa ja sillä olisi hyvä olla oma kissakaveri tulevassa kodissakin. Kalleen voi sovitusti tulla tutustumaan kotihoitajan luo Pirkanmaalle.

16.3.2011 Kippari-Kalle, n. 8 kk, odottaa kotia Virumaalla.

Terve,

Mä olen Kippari-Kalle, nuori kollipojan alku Virumaalta. Olen vielä hieman arka ja saatan mennä aluksi vähän syrjemmälle, mutta kun minua väsyttää niin saa minua rapsutellakin.

Tulen hyvin toimeen muiden kissojen kanssa ja tämän takia toiveissa olisikin koti, jossa minulle olisi kisukaveri jo valmiina. Olen rokotettu ja kastroitu ja sen puolesta voisinkin tulla kotiisi, jos siellä olisi sohvapaikkaa vapaana. Tosin ensin varmaakin menisin sen alle hetkeksi, koska olen herrasmies, enkä halua tungetella.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.