Kipinä

Lisätty sivulle: 2013-08-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Kipinä
14.9.2013 Kipinä muutti omaan kotiin Järvenpäähän kissaseuraan

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

6.10.2015 Kipinä on edelleen Kipinä, ja ihan yhtä villi ja terhakka kuin ennenkin. Tuon kanssa elämä ei ole ainakaan tylsää, likka on liian fiksu ja keksii kyllä kaiken kielletyn, sitä mukaa kun ehtii paikkoja ja asioita rajaamaan siltä pois ja siirtämään turvaan:D. Hän on mm. syönyt vessasta suihkuletkuun reikiä (no, kylppärin ovi on nykyään kiinni), roikkunut verhoissa (verhoja ei enää ole ikkunoissa), tiputtanut kaiken mahdollisen useammalta hyllyltä kirjahyllyistä (kyseiset hyllyt nykyään tyhjiä), availee keittiön kaappeja (kaapit jesarilla varmistettu)… mutta onpa se sitten kovin ihana kun iltaisin käpertyy joko tyynyn viereen tai peiton alle kylkeen kiinni.

Bowien kanssa ovat ihan parhaita kavereita – Bowie on siis vuotta vanhempi Rekkujen kautta tullut rescue (aiemmalta nimeltään Jepu). Kipinä on myös ainoa näistä neljästä, joka käy vieraatkin morjestamassa ilman “apua ovikello soi” -paniikkia – ja on sitten myös kaikessa mukana ja ekana paikalla mitä tahansa tapahtuu. Loppiaisena otin koiranpennun, jonka kanssa Kipinä myös tuli toimeen ensimmäisenä, vaikka säheltävä hauvavauva olikin aluksi aika ylijännä. Terveenä ja reippaana on siis pysytty!

***

Leikattu naaraspentu, noin 10 vkoa (vko 35), kotihoidossa Vantaalla. Luovutusiässä vko 37 lopussa

29.8.2013 Kipinä on joka paikkaan ehtivä energiapakkaus, joka lähtisi mielellään samaan kotiin siskonsa Tappuran kanssa (tai toisen vilkkaan kissan kaveriksi). Osaa karata salamannopeasti, joten uuden kodin on oltava 100% turvallinen. Huomionkipeä seuraneiti, joka käpertyy iltaisin hoitokodin miespuolisen asukin parran alle nukkumaan…ja päättää sittenkin pistää painiksi ja purra korvasta, joten ihan pienten lasten perheeseen ei välttämättä raisujen leikkiensä ja houdinimaisten karkailutaitojen takia sovi.

Siskokset Louna, Kipinä ja Tappura ovat tulleet noin kolmiviikoisina yhdistykselle kotihoitoon ja ovat lähtöisin Satakunnasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.