Kinoko

10/2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

24.2.2022 Kinoko ja Ringo muuttivat yhdessä viettämään kissanpäiviä omaan yhteiseen kotiin.

 

Rohkea ja utelias Kinoko etsii kotia yhdessä veljensä Ringon kanssa

13.2.2022

Kinoko ja Ringo ovat kissaveljekset isosta kissapopulaatiosta, josta heidät pelastettiin noin 10 viikon ikäisenä. Molemmat olivat tullessaan hyvin flunssaisia ja kärsivät sisäloisista sekä korvapunkeista – sekä pelkäsivät ihmisiä kovasti. Antibioottien, höyryhengityksen ja puhdistelun myötä kaksikko voimistui ja ovat nyt oikein hyvinvoivia pikkukolleja. Viime kuukauden ajan he ovatkin myös rohkaistuneet paljon kotikissakoulussa ja etsivät nyt yhdessä kotia.

Kinoko on veljeksistä rohkeampi ja uteliaampi – hän osallistuu niin ihmisen siivouspuuhiin kuin kahvinjuontiinkin. Hän on iloinen töhöttäjä, joka saattaa välillä olla vähän liiankin huoleton liikkeissään. Kinoko pitää pallo- ja sulkaleluista, mutta repii rikki kaiken mahdollisen, joten toistaiseksi turvallisin lelu on ollut muovinen pallorata.

Kinoko nauttii rapsutuksista omilla ehdoillaan ja antaa tutulle ihmiselle nenäpusuja, jos sille päälle sattuu. Kinokon saa ottaa syliin, vaikkei hän siitä pidäkään, samoin hoitotoimenpiteet kynsien leikkuuta myöten onnistuvat nameilla palkiten. Ruualle perso pikkukissa tekisikin varmaan mitä tahansa kananamien eteen.