Kinder nyk Rulla

01.09.2020

Alkuperä: Suomi

24.11.2022 Kinder nykyisin Rulla löysi kodin Helsingistä.

***

Kinder on nuori, aktiivinen ja kiltti tyttökissa.

21.11.2022 Kinder löysi jo kodin, mutta etsii nyt uutta kotia, sillä edellisessä perheessä ilmaantui ongelmia sopeutumisessa toisen kissan kanssa yhteiseen elämään. Kinder asui rauhallisen ja vanhan kissan kanssa, joka ei tykännyt yhtä vauhdikkaista leikeistä kuin Kinder. Kinderin leikkisä vaaniminen ja jahtaaminen ei ollut yhtälailla hauskaa perheen toiselle kissalle. Kinderille parhain mahdollinen uusi koti olisi paikka jossa ihmiset ehtisivät leikittää häntä paljon. Kinder tykkää jahdata leikkihiirtä, kivuta kiipeilypuuhun ja juosta leikkitunnelin läpi huiskan perässä. Kinder tykkää viettää myös rauhallista aikaa ihmisten vieressä makoillen ja kehräten. Olisi hyvä että perheessä olisi useita ihmisiä, mutta ei muita kissoja. Ihmisten kanssa Kinder on leikkisä, sosiaalinen ja terve kissa.

25.7.2022

Kinder tuli Rekuille kodinvaihtajana. Kinder on kiltti ja tulee toimeen kaikkien, niin kissojen kuin ihmisten kanssa. Häntä saa rapsuttaa joka paikasta ja hän ottaa mieluusti vastaan maharapsutuksia myös pienemmiltä lapsilta. Myös sijaiskodin sylipaikat on ahkerassa käytössä.

Koska Kinder on nuori ja leikkisä, hän etsii mieluiten kotia jossa olisi paitsi useita käsipareja antamaan rapsutuksia ja leikittämään, myös kiltti ja sosiaalinen tyttökissa leikkikaveriksi. Erityisesti Kinder tykkää kun leluja heitetään ja hän saa noutaa niitä.

Edellisessä kodissa oli ilmennyt muualle kuin laatikkoon pissailua, mutta sijaiskodissa asiat on menneet kiltisti laatikkoon. Ruuan suhteen hän pitää tietyistä merkeistä, mutta ihan loputtomasti ruokaa kuppiin ei kannata laittaa, sillä vyötärön seutu on kasvanut hieman turhan pyöreäksi.

Kinder on siis helppo ja mukava kissa, joka viihtyisi eläväisemmässäkin kodissa josta löytyy hänelle kissakaveri.