Kimmo-kissa (nyk. Aajee)

Lisätty sivulle: 2017-07-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kimmo-kissa  (nyk. Aajee)
17.8.2017 Kimmo sai kodin Espoosta Majurin kaverina.

***

Leikattu urospentu, synt. 4/2017, kotihoidossa Espoossa

1.8.2017 Lisätty Kimmolle uusi kuva.

22.7.2017 Kimmo on reipastunut niin paljon, ettei sitä uskoisi samaksi kissaksi. Se on nyt päässyt kotihoitajan omien kissojen kanssa leikkimään ja on uusista tuttavuuksista erittäin innoissaan.

Kimmo seuraa kotihoitajan omia kissoja ja yrittää ottaa heistä kovasti mallia. Se myös tykkää silityksistä ja pieni kehräyskone lähtee nopeasti käyntiin rapsutuksista. Uusia ihmisiä Kimmo katselee hetken hieman kauempaa, ennen kuin uskaltautuu lähemmäs tekemään tuttavuutta.

14.7.2017 Tane ja Kimmo-kissa ovat huhtikuussa syntyneet veljekset. Ne ovat peräisin isohkosta kissapopulaatiosta, eikä niillä ole ollut pikkupentuina kovin paljon ihmiskontakteja. Molemmat ovat vielä arkoja ja saapuessaan hoitopaikkaan jopa hiukan sähisivät, kun hoitaja tuli lähelle. Nyt ne ovat hiljalleen tottuneet hoitajaan eivätkä enää sähise tai piiloudu.

Kimmolle maistuu ruoka hyvin ja esim. matolääke on helppo antaa ruuan seassa, sillä se ei sitä siellä huomaa. Kimmolla on mikrosiru ja se myös leikataan, rokotetaan ja madotetaan.

Kimmo-kissa on veljeksistä pidättyväisempi. Se rakastaa juosta huiskulelun perässä, kunnes kotihoitaja väsyy leikkiin ja vielä vähän senkin jälkeen. Kimmo-kissa etsii kotia, jossa olisi jo ennestään ainakin yksi reipas kissa, joka auttaa Kimmoa tulemaan ulos kuorestaan.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.