Kille Kiljukaula

Lisätty sivulle: 2014-08-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kille Kiljukaula
8.8.2014 Kille Kiljukaula muutti omaan kotiin Tampereelle toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

26.10.2014 Hei! Ja terveisiä uudesta kodistani. Olen asunut nyt reilut kaksi kuukautta uudessa kodissani Tampereella, jossa minulla on toinen kissa, Lapsu, kaverina. Meistä on tullut todella hyvät kaverit. Leikimme keskenämme hippaa ja paininmme minkä jaksamme. Sitten kun väsymme, nukumme sylikkäin milloin missäkin. Öisin yleensä emännän jaloissa. Lapsullakin on kaliki, joten sovimme senkin puolesta hyvin yhteen.

Kaikki kummastelevat, miksi toinen nimeni on Kiljukaula, sillä en huuda enää lainkaan. Olen pysynyt terveenä ja virkeänä ja ruoka maistuu. Hotkin aina oman ruokani, jotta ehtisin syömään myös kaverin ruuat. Hän kun on niin hidas. Tuo emäntä vaan ehtii tulla liian usein väliin.

Yksi ongelma minulla kuitenkin on, nimittäin identiteettikriisi. En osaa päättää olisinko kissa, koira, pulu vai mangusti. Koirana oloa olen harjoitellut noutamalla pallon kun se minulle heitetään. Kielikin roikkuu silloin tällöin koiramaisesti ulkona. Pulukin voisin olla, sillä osaan kujertaa ihan samaan tapaan kuin nekin. Mangustitkin voisivat luulla minua lajitoverikseen, sillä osaan istua pelkillä takajaloilla aivan kuten hekin. Nyt olen kuitenkin päättänyt, että minusta tulee iso poika, joten kasvatan ison pojan hampaita. Osa vauvahampaista on jo lähtenytkin.

Lähetän mukana muutaman kuvan itsestäni kaverin kanssa sekä rakkaimman leluni, punaisen pallon, kanssa.

***

Leikattu urospentu, n. 3,5kk. Kotihoidossa Vantaalla.

5.8.2014 Kovin energinen ja seurankipeä Kille kaipaa kotia jossa olisi kissaseuraa. Killen alkutaipale ei sairastetun calicin takia ollut helpoimmasta päästä, mutta viimein tämäkin suloinen poika pääsi ensimmäisille rokotuksilleen ja voisi aloittaa oman kodin etsinnän. Huom. Killeä ollaan menossa katsomaan loppuviikosta.

Killen tarinasta voi lukea lisää yhdistyksen blogista
http://rekkublogi.blogspot.fi/2014/07/kille-kiljukaula-pieni-calicikissa.html

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.