Kikka

Lisätty sivulle: 2014-06-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Kikka
1.8.2014 Kikka muutti omaan kotiin Keravalle toisen kissan kaveriksi.

***

Leikattu naaraspentu. Luovutus heinäkuun lopussa. Kotihoidossa Helsingissä.

30.6.2014 Kikka on omapäinen ja voimakastahtoinen tyttö, joka osaa varmasti pitää puolensa varsinkin ruokakupilla! Se on reipas ja leikkisä pentu, kunhan asiat menevät niin kuin Kikka tahtoo. Välillä maistuu rapsutuksetkin, jos vain Kikka sattuu olemaan rapsuttelutuulella.

14.6.2014 Sisarukset Meiju, Kikka, Kuustonen ja Iso D siirtyivät yhdistykselle kotihoitoon kasvamaan ja etsimään koteja.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.