Kikka

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Kikasta on tullut useita kyselyitä ja tällä hetkellä emme ota enempää hakemuksia.

 

***

Kikka on utelias ja saalistusleikkejä rakastava kissaneiti, joka etsii kissakaverillista kotia.

 

21.11.2022

Kikka on suuresta populaatiosta loukutettu ja pentunsa sijaiskodissa luovutusikään hoitanut kissaneiti. Nyt on hänen vuoronsa olla huomion keskipisteenä! Äkäiseltä ja pelokkaalta alkuun vaikuttanut Kikka puhkesi muutaman pyyhekaapin alla vietetyn päivän jälkeen kukkaan toisessa sijaiskodissa tavattuaan perheen kollikissan. Tutustuminen meni heti hienosti ja puskutkin heti vaihdettiin. Selkeästi Kikka tarvitsee taustansa takia kissaseuraa myös jatkossa. Kikan luottamus löytyy nopeasti myös ihmiseen; hetken ihmeteltyään Kikka haluaa nopeasti myös uudelta ihmiseltä silityksiä ja puskee kovasti jaloissa, erityisesti ruoka-aikaan. Hieman on myös huiskan kanssa jo leikkinyt ja juoksentelee namien perässä, kun niitä heitellään.

 

Ruoka maistuu Kikalle hyvin ja hiekkalaatikkoa käytetään moitteetta. Kikka on kovin utelias uusia asioita kohtaan ja rohkeasti tutustui myös koko asuntoon sinne päästyään tutkimaan. Hieman häntä epäilyttää kädessä oleva nami tai äkkiseltään lähestyvä käsi, kun hän makoilee, jolloin saattaa käpälä heilahtaa. Muutoin Kikka on ihmistä kohtaan hyvin ystävällinen ja kiltti.

 

Kikalle paras olisi, jos uudesta kodista löytyy kiltti, mutta ei liian alistuva karvakaveri, joka jäisi helposti Kikan jalkoihin. Kikka nimittäin osaa kyllä puolustaa itseään ja vaikuttaa hieman johtajatyypiltä. Taustansa vuoksi Kikkaa ei suositella perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emme ota tällä hetkellä eläimestä lisää kyselyitä. Seuraa sivuiltamme eläimen tilannetta.