Kiiu

Lisätty sivulle: 2014-02-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Kiiu
15.2.2014 Kiiu muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

17.2.2018 Adoptoimme Kiiun Rekku Rescuen kautta neljä vuotta sitten, ja ajattelimme että pitkän tauon jälkeen voisimme hieman päivittää kuulumisia.

Kiiua parempaa kissakaveria ei voisi kuvitella: Kiiu on pehmeä, lämmin, kehrää kovaan ääneen ja saa kaikki tuntemaan olonsa rakastetuksi. Kiiu vaihtaisi mitä tahansa joko ruokaan tai emäntänsä syliin tilanteesta riippuen. Se vahtii öisin unirauhaamme ja mikäli yöllä herää, voi olla varma kuulevansa sen kehräävän, tai kuorsaavan, lähistöllä.

Olemme erittäin onnellisia että olemme saaneet Kiiun osaksi perhettämme ja tahtoisimme kiittää kaikkia teitä Rekkulaisia eläinten – ja ihmisten – hyvinvoinnin eteen tekemästänne työstä.

24.2.2014 Kiiu aloitti kotiutumisen todella nopealla tahdilla eikä vauhti ole hiipunut, vaan Kiiu on nyt jo täysi perheenjäsen. Lempipaikka on ehdottomasti syli, mutta esim. muovikassi on myös oikein mukava paikka oleilla. Meitä Kiiu ei vierastanut alkuunkaan, mutta vieraiden käydessä huomaa, että se mielummin menee sängyn päälle tarkkailemaan tilannetta ja sitten nukkumaan. Kiiusta paljastuu jatkuvasti lisää loistavia luonteenpiirteitä ja ominaisuuksia kuten välillä pelästyminen itseensä, äänekäs kuorsaaminen ja kaapille naukuminen. Olemme oikein iloisia Kiiun kanssa ja sekin selvästi nauttii olostaan. Liitteenä pari kuvaa Kiiusta lempipuuhissaan.

***

Leikattu naaras, noin 5v. Kotihoidossa Helsingissä

Kuulumisia kotihoidosta:

11.2.2014 Kiiu on todella hurmaava kissaneito joka tekee reippaasti tuttavuutta uusien ihmisten kanssa. Hoitopaikkaan saapueassaan kiinnostuneena tutki heti paikat ja kävi hoitädin sylissä rapsutuksia hakemassa. Arkuudesta ei ollut merkkiäkään, vaan seura ja touhu maistui heti. Kiiu on lempeä luonne josta varmasti saa hyvin rakastavan ja seurallisen kissaystävän.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.