Kielo

Lisätty sivulle: 2017-03-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Kielo
24.4.2017 Kielo sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Leikattu naaras, nuori aikuinen, kotihoidossa Helsingissä.

22.3.2017 Kielo on utelias ja energinen pieni kissatyttö, joka muutti helmikuun alussa kotihoitoon Helsinkiin yhdessä kaverinsa Kostin kanssa. Kielo oli aluksi melko arka, mutta aika pian se tottui uusiin olosuhteisiin. Kielon lempipuuhaa ovat metsästysleikit, se tykkää jahdata sulkaleluja pitkin ja poikin. Kielo on nopea ja notkea, joten lähes poikkeuksetta se onkin leikkien voittaja! Leikkisänä tyttönä Kielo etsii itsekin puuhaa, eli tämä tyttö myös kiipeilee kaappien päällä ja verhoissa jos sille päälle sattuu. Ja usein sattuukin! Varsinkin leikkiessään Kostin kanssa meno on villiä, mutta leikki on ainakin Kielon puolelta nättiä eli hampaita tai kynsiä ei käytetä turhaan. Sitä vastoin ihmisen kanssa metsästysleikkejä leikkiessään Kielo on niin tosissaan mukana, että se ei välttämättä huomaa mihin kyntensä iskee; kotihoitopaikassa suositaankin pitkävartisia leluja!

Kielo ei ole mikään sylikissa, mutta se on alkanut nauttia silittelystä rauhallisina hetkinä. Haasteellisinta Kielon kanssa ovat eittämättä hoitotoimet kuten matolääkkeen anto, silloin neiti pistää kyllä vastaan ihan kunnolla. Tosin tähänkin Kielo saattaa tottua, sillä toinen kerta oli jo huomattavasti helpompi kuin ensimmäinen.

Kielo asuu tällä hetkellä kotihoidossa perheessä jossa on myös 5-v. lapsi ja koira, mutta ne molemmat ovat sen mielestä hieman epäilyttäviä. Lapsi ei toistaiseksi ainakaan saa siltä lupaa silittää, vaikka leikkikaveriksi kelpaakin mainiosti. Koiraa Kielo pelkäsi aluksi aivan valtavasti, mutta nykyään lähinnä vain välttää menemästä liian lähelle. Koiran ollessa rauhallinen se onnistuu mainiosti, mutta energisempi koira saisi varmasti nenillensä. Koiratalouteen Kielo ei siis sovi. Kielolla on ollut myös hieman haasteita sisäsiisteyden kanssa, mutta niistä ongelmista on nyt päästy eroon.

Sanotaan että kauneus on katsojan silmässä, mutta on tämä pörröturkki kyllä aivan valtavan suloinen!

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.