Khan

27.04.2020

Alkuperä: Suomi

Kiltti ja huomaavainen Khan etsii kotia joko veljensä JoJon tai emonsa Mama H: n kanssa, tai kotia jossa olisi nuori ja leikkisä poikakissa kaverina.

8.9.2020

Hänen söpöytensä sai aikaan niin huiman kyselytulvan, että toistaiseksi emme ota enää vastaan tiedusteluja!

7.9.2020

Pian 4 kuukautta täyttävä (synt. 27.4.2020) poikakissa Khan on viidestä kissanpennusta ja emokissa Mama H:sta koostuvan pentueen ehkä rauhallisin pentu.
Rauhallisuudestaan huolimatta Khan on erittäin leikkisä, mutta usein myös hieman näkymätön ja ns. sääntöjä kunnioittava kissan alku. Khan onkin oikea kympin poikaoppilas kissakoulussa.

Luokan priimus tykkää pelata palloa, tunnelileikkiä ja painia muiden pentujen kanssa. Se on mutkaton kissapoika, joka viihtyy ihmistenkin lähellä, mutta ei tule vielä syliin mikä nyt ei kissanpennun kohdalla ole mitenkään poikkeuksellista muutenkaan.

Khan on tavannut pienempiä lapsia ja sopii myös lapsiperheeseen, kunhan perheen nuorimmat on opetettu lähestymään ja käsittelemään kissaa oikein.
Hoitotoimenpiteet vaativat vielä kärsivällistä opettelua. Khan luovutetaan joko veljensä JoJon tai emonsa MamaH;n kanssa, tai kotiin, jossa on jo ennestään leikkisä ja nuori kissa kaveriksi.