Kevät (nyk. Misu)

2014 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Kevät on noin kuusivuotias, reipas tyttökissa, joka rakastaa leikkimistä, kiipeilyä ja ihmisen puuhien seuraamista.

14.5.2020

Kevät muutti Helsingissä omaan kotiin, jossa hän saa olla kodin ainoa prinsessa ja ihmistensä huomion keskipiste.

26.4.2020

Kevään suosikkileluja ovat huiskat ja pikkulelut, joita on kiva lyödä tassulla. Kun Kevät haluaa leikkiseuraa, hän ilmaisee tarpeensa nappisilmillään ja lähes äänettömillä maukaisuillaan. Television katselu on Kevään mielestä äärimmäisen tylsää, ja sen hän osoittaa tulemalla ruudun eteen kiinnittämään ihmisten huomion tärkeämpään kohteeseen.

Sylikissaa ei Keväästä ole vielä kuoriutunut, mutta hän rakastaa pitkiä rapsutteluhetkiä. Vieraita ihmisiä Kevät hieman ujostelee, mutta tutustuttuaan hän on kaikkien ystävä.

Kevät nauttii suuresti myös kiipeilystä ja korkeista paikoista. Uudessa kodissa pitäisikin olla mahdollisuus kiivetä eri tasoille sekä mukava ikkunalauta tai lasitettu/verkotettu parveke, mistä katsella maailman menoa.

Kevät haluaa rakastavan kodin ja ihmisen, jolta saa riittävästi huomiota ja aktivointia. Kevät ei välttämättä tarvitse kissakaveria, mutta voisi ystävystyä toisen kiltin tyttökissan kanssa.

Keväällä on ollut hieman yskää, minkä vuoksi sen keuhkot kuvattiin. Röntgenkuvien perusteella ei astman mahdollisuutta voitu täysin sulkea pois. Tällä hetkellä Kevät ei tarvitse mitään lääkitystä, ja myös yskiminen on lähes loppunut.