Kerttuli

2014 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

28.4.2019 Kerttuli muutti Tuhman Inkerin kanssa omaan kotiin Espooseen.

4.5.2019 Kuulumisia kodista:

Terveisiä Kerttulilta ja Tuhmalta Inkeriltä! :) Hyvin on meidän yhteiselo lähtenyt rullaamaan. Haimme tytöt tosiaan viime viikon sunnuntaina ja ensimmäisen päivän viettivät molemmat suurimmaksi osaksi sohvan alla piilossa, mutta ruoka maistui kuitenkin heti uudessa kodissa. Tokana päivänä tytöt olivat jo paljon reippaampia. Tykkäävät leikkiä paljon, varsinkin laservalon perässä juoksevat kyllästymättä. Ovat hyvin uteliaita ja seuraavat joka paikkaan ja haluavat olla kaikessa tekemisessä mukana. 

Molemmat ovat uskaltautuneet myös tulemaan viereen nukkumaan. Kerttuli hakee läheisyyttä enemmän kuin Tuhma Inkeri. Olemme yrittäneet antaa Inkerille tilaa, emmekä ole kauheasti paijanneet tai muutenkaan koskeneet liikaa. On vielä sen verran arka, että säpsähtää/pelästyy nopeista liikkeistä. Muuten Inkerillä on mennyt todella hienosti. On myös hyvin puhelias, koko ajan on asiaa. 

Meillä on mennyt vielä paremmin, kuin olisin osannut odottaa. Olin valmistautunut siihen, että tytöt olisivat olleet vielä arempia ja kotituminen veisi paljon aikaa.  Vaikuttavat mielestäni onnellisilta ja tyytyväisiltä kisuilta :)

***

Kaunis pyöreäsilmäinen Kerttuli on peräisin kissapopulaatiosta ja etsii yhteistä kotia Tuhman Inkerin kanssa. Kerttuli on luonteeltaan varovainen, mutta tästä parivaljakosta huomattavasti se urheampi tapaus.  Tytöille sopisi rauhallinen koti, jossa ei asuisi pieniä lapsia.

1.4.2019

Lisätty kuvia Kerttulista!

21.3.2019

Kerttuli rakastaa leikkimistä ja rapsutuksia. Hän on arahko, mutta rohkaistuu päivä päivältä enemmän. Uudessa kodissa olisikin hyvä, jos näille tytöille annettaisiin tarpeeksi aikaa ja tilaa kotiutua rauhassa. Äkkinäiset liikkeet saavat kummatkin vielä järkyttymään, tosin Kerttuli tuntuu sopeutuvan ihmisen kanssa elämiseen ja monenlaisiin arjen kuvioihin hieman nopeammin kuin Tuhma Inkeri.

Tuhma Inkeri ja Kerttuli ovat kuin Batman ja Robin. Kuin yö ja päivä, mutta silti heissä on paljon samaa. Molemmat ovat luonteiltaan arkoja, mutta pitävät kuitenkin rapsutuksista, jos eivät juuri sillä hetkellä pelkää kaksijalkaista jättiläistä. Kerttuli uskaltautuu aina viereen kun ihminen on maaten ja Tuhma Inkeri usein seuraa perässä, mutta erittäin varuillaan. Kun jättiläinen nousee kahdelle jalalleen, molemmat usein säpsähtävät, ja Tuhma Inkeri sinkoaa pakoon. Parivaljakko rakastaa leikkiä, lähinnä kahdestaan, ovat kaikkiruokaisia ja löytävät hiekkalaatikon hyvin. Kissat etsivät yhteistä kotia, sillä he ovat hyvin kiintyneitä toisiinsa ja varsinkin Tuhma Inkeri tuntuu olevan Kerttulin seurassa hieman rohkeampi kuin muuten. On hyvin todennäköistä, että Kerttuli on Tuhman Inkerin emo, joten tässä olisi nyt ihastuttava äiti-tytär-paketti tarjolla juuri sille oikealle kodille. :)