Kerttu-lin

Lisätty sivulle: 2017-08-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Kerttu-lin
24.9.2017 Kerttu sai uuden kodin siskonsa Lissun kanssa Vantaalta.

***

Kuulumisia kodista:

3.2.2018 Syyskuussa 2017 sain tarjota kodin kahdelle maailman suloisimmalle kissalle, Kertulle ja Lissulle. Huomenna tytöt viettävät 1- vuotis syntymäpäiväänsä. Herkuttelemme ja nautimme yhdessäolosta ❤

Meillä menee tyttöjen kanssa hyvin. Kasvamme ja pidämme toisistamme huolta. Terkkuja teille kaikille!

1.10.2017 “Viikko on vierähtänyt Kertun ja Lissun kanssa. Meillä on lähtenyt hyvin käyntiin. Ekat päivät tutustuimme toisiimme sekä uuteen ympäristöön, mutta myös nukuimme samassa sängyssä jo heti ensimmäisenä päivänä. Tuntuu kuin olisimme olleet yhdessä aina ❤”

***

Leikattu naaraspentu, synt. 2/2017, kotihoidossa Espoossa.

12.9.2017 Kerttu ja Lissu kävivät sterilisaatiossa ja Kertun kohdalla toipuminen kesti hiukan Lissua kauemmin. Potkupuku ei ole ollut kamalan mieleinen, mutta hyvin onnistuu rajutkin iltarallit siskon kanssa. Kerttu on edelleen siskoaan rauhallisempi ja on oppinut nauttimaan ihmisen sylittelystä ja tulee itsekin syliin hakemaan huomiota.

29.8.2017 Kerttu saapui kesäkuun alussa kodinvaihtajana Porvoosta etsimään uutta kotia siskonsa Lissun kanssa. Pennut jäivät orvoiksi 10 viikon iässä, jonka jälkeen aikaisemmassa kodissa asustellut aikuinen kollikissa Jorma otti pennut hoivaansa ja opetti ne hellän päättäväisesti kissojen tavoille.

Kerttu on pieni ja suloinen kaunokainen, vähän arempi kuin siskonsa Lissu. Kerttun maukaisu on hento, hellyttävä ja lähes kuulumaton. Kertun kehräystä on kotihoitopaikassa jouduttu hiukan odottelemaan, mutta nykyisin Kerttu kehrää hennosti. Kerttu on sosiaalinen eikä aristele uusia tuttavuuksia ja pitää myös kovasti lapsista. Leikkiminen siskon ja Jorman kanssa on mielipuuhaa. Kissoille tyypillisesti riehuminen alkaa yleensä silloin kun hoitohenkilökunta menee nukkumaan.

Lissun ja Kertun alkutaival oli haastava ja kaikki kolme sairastivat saapuessaan ripulia. Etenkin Lissu ja Kerttu olivat huonossa kunnossa. Hoidolla tytöt kuitenkin alkoivat toipua nopeasti.
Kerttu on kotihoitopaikassaan tottunut toimenpiteisiin ja ne eivät häntä pelota. Kerttu kuitenkin säikkyy vielä kovia ääniä, mutta rohkaistuu päivä päivältä.

Kerttu ja Lissu etsivät uutta kotia itsestään riippumattomista syistä ja tahtovat yhteiseen kotiin, jossa leikit voivat jatkua ja sisko on turvana.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.