Kerttu (nyk. Tepa)

31/05/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

1.12.2019 Kerttu muutti omaan kotiin toisen nuoren ja leikkisän tyttökissan kaveriksi.

11.12.2019 Kuulumisia omasta kodista:

“Vaihdoimme Kertun nimen Tepaksi, pikku hulivili näytti enemmän Tepalta. Muutaman ensimmäisen päivän Tepa oli makuuhuoneessa eristyksessä. Tepa luonnollisesti protestoi kovaan ääneen epäreilua kohtelua. Kolmantena päivänä Tepa ja toinen kissamme Snillo kohtasivat oven raosta, ja molempien reaktio oli lähinnä uteliaisuus. Pikkuhiljaa seuraavien päivien aikana kissat tapasivat kunnolla, ja pienten sähinöiden jälkeen ne olivatkin jo hyvät kaverit! Tutustutimme ne juuri sopivaa tahtia, ja Tepa ja Snillo tulevat toimeen paremmin kuin uskalsin toivoa. Ne juoksevat rallia ympäri asuntoa ja nukkuvat lähekkäin. Snillo haluaisi kovasti helliä Tepaa, mutta Tepa vilkkaana pentuna vastaa hellimisyrityksiin leikkimielisellä puremisella/läpsimisellä, mitä Snillo ei oikein arvosta.

Tepa on aivan ihana, rento ja huoleton kissa, joka tottui päivän jälkeen kotiimme ja uusiin ihmisiinsä. Tepa onkin meillä reilun viikon olleena ottanut talon haltuunsa, ja on mukana kaikissa kodin touhuissa. Leikkiä voisi vaikka vuorokauden ympäri, onneksi onkin kaksi leikittäjää ja kissakaveri, niin päivän päätteeksi jo väsyttääkin ja malttaa tulla sängyn jalkopäähän nukkumaan.”

***

Kerttu on kiltti, iloinen ja leikkisä tyttönen, joka nauttii silityksistä ja läheisyydestä niin ihmisten kuin kissakavereiden kanssa. Kerttu rakastaa omiaan ja tuo aurinkoa jokaiseen yhteiseen päivään.

23.10.2019

Kerttu syntyi kissapopulaatioon toukokuussa 2019 ja tuli Rekku Rescuen sijaiskotiin syyskuun lopussa. Kerttu on valloittava nuori kissaneiti, jolta ei innostusta ja elämäniloa puutu. Rokotuksien ja madotuksen vaatiman eristyksen jälkeen tyttö rohkaistui nopeasti tutustumaan sijaiskotiin ja kissakavereihin. Kerttu rakastaa leluja; leluhiiriä, palloja, huiskakeppejä ja palkitsee ahkeran leikittäjän hyväntuulisuudellaan. Hän myös hoksaa hyvin nopeasti lelujen jujun ja erityisesti pallorata on hänen suosikkinsa. Kerttu osaa myös rauhoittua ja nauttii loikoilusta kissojen kiipeilypuussa katsellen kodin touhuja. Hän myös antaa yörauhan kaikille ja etsii illalla itselleen mieluisan rauhallisen nukkumasopen. Myös hiekkalaatikon oikeaoppisen käytön Kerttu on osannut reippaasti jo ensimmäisestä päivästä alkaen.

Kerttu rakastaa kissakavereita ja yhteisiä puuhia heidän kanssaan. Kerttu myös tykkää katsella ikkunasta ulos pihalle. Hänen tulevassa kodissa toivotaan löytyvän nuoren ja kiltin kissakaverin lisäksi leikkipaikkoja, mieluisia leluja ja virikkeitä. Kerttu saattaisi myös innostua ulkoilusta valjaissa. Kerttu sopisi parhaiten kotiin, jossa on jo ennestään jonkin verran kokemusta kissoista. Hän tarvitsee vielä rohkaisua ja harjoittelua syliin nostamisessa, joskin ajan ja kärsivällisyyden kanssa Kertun käsittely tulee varmasti sujumaan hienosti. Uudessa kodissa hänen kanssaan olisi myös hyvä aloittaa hoitotoimenpiteiden harjoittelu. Kouluikästen ja sitä vanhempien lasten kanssa Kerttu luultavasti tulee toimeen hyvin. Reippaan ja ennakkoluulottoman luonteensa ansiosta Kerttu voisi mainiosti myös tulla juttuun kissoihin tottuneen, kiltin koiran kanssa.