Kersantti Lili (nyk. Lily)

Lisätty sivulle: 2016-04-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Kersantti Lili (nyk. Lily)
18.4.2016 Lili muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

2.5.2016 Lily on innolla mukana kaikessa tekemisessä ja juttua riittää. Hän on uteliaasti tutkinut paikkoja, parveke tuntui ensin vähän vaaralliselta, mutta uskaltaa jo sinnekin ja eiköhän nämä lämpimät ilmat auta siinä. Valjaissa ulosmeno kaatui siihen, että Lily pelkää jo valjaiden näkemistäkin niin, että tärisee. Lily on ahkera leikkijä ja erityisesti lelut, joissa on sulkia, ovat hänelle mieleen. Lemppariruokaa ei olla vielä löydetty, raksuja menisi enemmän kuin haluamme antaa, mutta märkäruokaa ei niinkään. Lily osaa myös ottaa rennosti ja nukahtaa jo syliinkin. Näykkimistä on esiintynyt jonkin verran, myös silloin kun ruokaa ei tule tarpeeksi nopeasti.

***

Leikattu naaras, noin 5 v.

7.4.2016 Kersantti Lili on pian viisi vuotta täyttävä hieman omapäinen kissaleidi. Lili on asunut koko ikänsä ainoana kissana, eikä tule juttuun hoitopaikankaan omien kissojen kanssa, joten se etsii kotia, jossa se saa olla kodin ainoa lemmikki. Lili on hyvin seurallinen ja pitää huolen siitä, että saa huomiota ja rapsutuksia silloin kun on niitä vailla – heti hoitotädin tultua kotiin alkaa oven takaa kuulua vaativa komentaminen, että nyt Liliä olisi jo aika tulla rapsuttamaan. Sen enempiä lupaa kyselemättä Lili tulee määrätietoisesti rinnan päälle makaamaan ja kehräämään. Yöt Lili nukkuu useimmiten joko jalkojen tai rinnan päällä tai sängyn vieressä omalla pedillään.

Pienten lasten (eikä täysin kissakokemattomien aikuistenkaan) perheeseen Lili ei sovi, koska se on aikanaan vieroitettu emosta ja sisaruksistaan hieman liian nuorena eikä ole oppinut aina muistamaan, missä menee sopiva raja leikkien rajuudessa. Eli rapsuttelun ollessa liian mukavaa, Lili saattaa pistää painiksi ja näykkäistä hampailla. Kyseessä on ns. hellyysaggressio, mistä kissaa ei saa rangaista, vaan rapsutus lopetetaan ja energia suunnataan sallittuihin leluihin. Lilin kehonkieltä oppii kyllä helposti lukemaan.

Lili on erittäin leikkisä ja rakastaa sulkalelujen jahtaamista, joten uuden omistajan Lili toivoo jaksavan heilutella leluja mahdollisimman paljon. Myös lintujen ja naapureiden kyttäys ikkunalaudalla on neidin mieleen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.