Kermatoffee (nyk. Leonardo)

Lisätty sivulle: 2010-08-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kermatoffee (nyk. Leonardo)
24.9.2010 KERMATOFFEE MUUTTI OMAAN KOTIIN TAMPEREELLE YHDESSÄ LAKUTOFFEEN KANSSA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

9.10.2010 Leikkisä parivaljakko Ross ja Leonardo ovat kotiutuneet loistavasti uuteen kotiinsa Tampereelle. Kaksiossamme on riittänyt touhua ja tohinaa kun kissat jahtaavat toisiaan ja painivat keskellä olohuoneen lattiaa ja välillä sängyllämmekin. Leonardo on muuttunut huimasti parin viikon aikana: siitä on tullut erittäin ihmisläheinen veijari. Aluksi se ei juurikaan edes kehrännyt, mutta nykyään se hurisee kuin mikäkin moottori. Ross puolestaan on pysynyt energisenä ja uteliaana karvapallerona kuten ennenkin, vaikka se ehti sairastaa jo silmätulehduksenkin. Ne ovat kyllä tuoneet paljon iloa, ääntä ja elämää meidän opiskelija-arkeemme.

Terveisin, Toni ja Niina

****

UROS, noin 3,5 kk (syyskuun puolessa välissä 2010) Helsingissä

17.9.2010 Lisätty kuvia hurmaavasta Kermatoffeesta. :D

16.9.2010 Leikkisän ja aktiivisen Kermatoffeen olisi jo pikkuhiljaa kiire löytää se oma koti, ettei poika alkaisi liikaa kotiutua hoitopaikkaan. Kermatoffee lähtisi mieluusti kotiin joko toisen kissan kanssa tai sellaiseen kotiin, missä sille olisi valmiiksi kissaseuraa. Sohvaperunaksi Kermasta ei ole. ;)

8.9.2010 Kermatoffeen sisarukset ovat jo kaikki lähteneet omiin koteihinsa. Missä olisi leikkisälle Kermatoffeelle se ikioma koti? Uudessa kodissa saisi mieluusti olla Kermalle leikkikaveri tai sille voisi ottaa kaveriksi jonkun toisen sivuillamme kotia etsivän kissan. :D

21.8.2010 Kultatoffee, Kermatoffee, Raitatoffee ja Tofferiina ovat Satakunnasta talteenotettu pentue, joka muutti Helsinkiin kotihoitoon. Pentue on todella reipas ja leikkisä. Toffeelapset ovat samassa hoitopaikassa myös Porista tulleiden sisarusten Aldon ja Aurelian kanssa. Kaikki kuusi pentua peuhaavat yhdessä teini-ikäisten kissojen suurella riemulla. Uusimpana tulokkaana samassa hoitopaikassa on vielä hieman ujo Dash. :D

Pennut rokotetaan ja sirutetaan 2.9.2010, jonka jälkeen ne ovat valmiita muuttamaan omiin, pysyviin koteihinsa. Pennut ovat aktiivisia ja sosiaalisia. Niinpä ne lähtisivätkin mieluusti uusiin koteihinsa pareittein tai kotiin, jossa niille olisi jo valmiiksi kissaseuraa.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.