Kerkkä

Lisätty sivulle: 2012-11-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kerkkä
13.2.2013 Kerkkä sai kodin yhdessä Myrtin kanssa Espoosta kotihoitajansa luota.

***

Leikattu urospentu, noin 3kk (marraskuun alussa 2012), kotihoidossa pääkaupunkiseudulla

15.11.2012 Kerkkä, Myski ja Naava-emo odottavat vielä omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen, mutta mieluiten niin että jatkossakin kaikilla olisi kissaseuraa omassa kodissaan.

2.11.2012 Naava-emo ja sen pennut Lissu, Kerkkä, Silmu ja Myski pääsivät Satakunnasta hoitoon pääkaupunkiseudulle juuri kun emo oli synnyttänyt. Lisäksi orpo Myrtti-pentu liitettiin pentueeseen muutamaa päivää myöhemmin.

Nyt suloiset pikkuiset ovat 12-viikkoisia ja valmiita lähtemään omaan kotiin. Pentuja on sosiaalistettu erityisen paljon, sillä kotihoitajat toimivat koira- ja kissakoulu Heiluvassa Hännässä ja ovat luvanneet myös järjestää pentueelle ilmaisen pentukurssin koulutustiloissaan Helsingissä.

Kerkkä on vauhdikas laumansa ainoa kolli, joka on nauttii leikkimisestä ja ihmisten seurasta, mutta vielä enemmän toisen kissan seurasta. Kerkkä lähtisikin mieluiten kotiin, jossa sille olisi kissaseuraa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.