Kennen (nyk. Diego)

Lisätty sivulle: 2011-11-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kennen (nyk. Diego)
22.7.2013 Diego muutti omaan kotiin Helsinkiin ainoaksi lemmikiksi.

***

Leikattu uros, noin 2,5v. Vantaalla

26.6.2013 Kennen etsii itselleen uutta kissatonta kotia, koirien kanssa tulee toimeen.

Omistajan kertomaa:

8.7.2013 Diego on rauhallinen, tykkää kyllä leikkiä jos leikitetään muttei kovin kauaa. Tykkää enemmän olla kyljessä rapsuteltavana ja siliteltävänä, puskee ja haluaa huomiota. Syliin nostettaessa saattaa alkaa hätäillä, mutta tulee itse toisinaan syliin. Hoitotoimenpiteet antaa tehdä nätisti, harjailustakin tykkää. On todella kiltti vaikka ei tykkäisi esim. pesemisestä tai muusta ikävästä toimenpiteestä ei koskaan sähise tai käyttäydy huonosti:) Tykkää kaikista ihmisistä, vieraistakin ja heittäytyy selälleen rapsutettavaksi.

Enkä ole huomannut muita pahoja tapoja kuin tuon toisen kissan kiusaaminen. Muuten ihan täydellinen kissa kyllä:)

26.6.2013 Kennen on jo pitkään kiusannut toista kissaani, tilanne on myöskin varmasti molemmille kissoille stressaava. Koirista Diego tykkää, leikkiikin niiden kanssa. Minulla on ollut oman saksanpaimenkoiran lisäksi kaksi isoa sekarotuista pidempiäkin aikoja hoidossa ja tullut todella hyvin toimeen, puskeekin heitä vasten ja nukkuu vieressä. Eli koiraperheeseen varmasti soveltuisi todella hyvin, myös lapsiakaan ei pelkää tai vierasta.

Kaikki ystäväni ovat ihastuneet Diegon sosiaaliseen luonteeseen. Tulee niin avoimesti vastaan ja heittäytyy selälleen rapsutettavaksi ja puskee. Ei ole pelännyt ketään vaan on todella ihmisläheinen. Tykkää ulkonakin käydä valjaissa, on tosi reipas ja rohkea kissa.

KULUKORVAUS KODINVAIHTAJASTA ON 60€
Uusi omistaja tekee kissasta luovutussopimuksen Rekku Rescue ry:n kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

***

20.4.2012 Kennen muutti omaan kotiin Vantaalle koiran kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

19.6.2012 Kaikki on ihan hyvin täällä:) Ja muutenkin kissat on tosi onnellisia ja hyvinvoivia, tuo pentu tuo kyllä lisää iloa ja seuraa Diegolle:) Leikkivät yhdessä, tosi hauskaa katsella niiden rallia ja voltteja sekä keskustelemista. Nukkuvat myös mielellään vierekkäin/päällekkäin. Diego on myös tosi avoin ja reipas edelleen, kaverikin kehui miten ihastunut häneen on. Heittäytyy selälleen rapsutettavaksi, eläinlääkärissäkin käyttäytyi niin hienosti ja antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet niin kiltisti. On myös kova osallistumaan kaikkeen mitä teen ja tosi perso ruualle, mutta nyt paino tuntuu tasaantuneen kun en pidä raksuja kokoajan tarjolla.

Nähnyt muitakin koiria kun tuon meidän Nitan ja ei niistäkään ole millänsäkään. Nita jo tietää että vaikka tunkee kuonoa lähelle niin tuo vaan “taputtelee” ilman kynsiä esillä:) Tosi avoin kissa kyllä kaikinpuolin, tykkää kaikista. Vaikea ymmärtää miten joku on tuon voinut hylätä:( Tai ehkä se on vain kadonnut joltakin.. No onneksi sillä on nyt hyvä koti ja perhe täällä meidän luona. Ja ruokinnasta sen verran vielä että saa orijenin, applawsin ja vähän hill’sinkin raksuja, sekä lisäksi erilaisia lihoja ja märkäruokia. Hyvin maistuu kaikki ja turkki kiiltää. Eli kaikki on todella hyvin ja olen tosi onnellinen että saimme noin ihanan perheenjäsenen teidän kauttanne:) Voin vaikka jossain vaiheessa laittaa kuvia, on vaan mustasta kissasta hiukka haasteellista ottaa edustavia kuvia kun se on vaan sellainen “möykky”, toki jos olisi parempi kamera niin vaikuttaisi asiaan. Hyvää kesän jatkoa! Terv. Hanna

27.4.2012 Hei! Eli kuulumisia lupasin kirjoitella ja oikein hyvin meillä on ruvennut sujumaan:) Eli Kennen, jonka nimi kyllä saattaa vielä muuttua, on jo kotiutunut erittäin hyvin.

Aluksi pidin häntä makuuhuoneessa eristyksissä niinkuin ohjeistitte ja ensimmäiset pari tuntia kotiin saapumisen jälkeen sängyn alla piileskelikin, mutta sitten kyllästyi ja tuli puskemaan ja tutustumaan oikein reippaasti. Makuuhuoneessa Kenneniä pidinkin useamman päivän ajan, mutta taisi jo parin päivän jälkeen vähän kyllästyttää yhdessä huoneessa oleminen ja kiinnosti hirveästi muu asunto. Todella reipas kyllä ollut heti ensimmäisestä päivästä asti ja sosiaalinen.

Nyt sitten pari kolme päivää ollut koko asuntoon pääsy, paitsi päivisin olen pitänyt edelleen makuuhuoneessa kun olen ollut koulussa. Koiralle piti aluksi murista, olla ihan selkä käyrällä ja karvat pystyssä mutta kun Nita vain makasi ihan rauhallisesti paikoillaan, käänsi katsettaan ja käyttäytyi todella tyynesti antaen tilaa kissalle niin Kennen huomasi ettei tarvitse pelätä ja on kokoajan rennompi. Liikkuu jo ihan kuin kotonaan täällä:) Voisin luulla että noista ihan hyviä kavereita saattaisi tulla, välillä kun silittelen Kenneniä ja Nita tulee paikalle niin meinaa hänkin saada puskut osakseen:) Ja makaavat n. metrin päässä toisistaan lattialla ihan rentoina kumpikin.

Kenneniä on varmaan opetettu olemaan hyppimästä pöydille sillä ei ole niille hyppinyt, olohuoneen lipastoa lukuunottamatta. Aika hyvä juttu sinänsä, mieluumminhan se siellä lattiatasolla pysyisi kuin pöydillä jos noin helposti menee. Nyt pitää vaan vähän suunnitella missä on ruokapaikka jonne koira ei pääse. Unohdin kyllä kun otin käärmeelle hiiren sulamaan että minulla on kissa, tai en jotenkin osannut ajatella että Kennen käy sen hiiren varastamassa ja pistelemässä suihinsa:D Muutenkin lähtee hassua ääntä koko kissasta, jotenkin vienon hiljaista maukumista tai vähän epävireiseltä se oikeastaan kuullostaa. Ja kun jääkaappi aukeaa on Kennen aina paikalla. Tulee myös vessaan, nukkumaan ja joka paikkaan mukana mutta kuitenkaan olematta mitenkään liian iholla kokoajan. Pitää hirmuisesti silityksistä ja vieressä olemisesta, ei syliin välttämättä halua ainakaan vielä. Antaa myös laittaa silmätipat oikein nätisti vaikkei siitä oikein pidäkään, korvia ajattelin nyt viikonloppuna putsailla, katsoa vähän kynsien leikkuuta ja madottaa. Hiekkalaatikon käyttökin sujuu oikein hyvin, pari päivää pidin ilman luukkua mutta sitten päätin laittaa sen paikoilleen ja ei mitään ongelmaa. Kennen on myös niin rento että kun kellahtelee kyljelleen ja selälleen siliteltäessä, on pudonnut jo 3 kertaa sängyltä:D Tykkää myös leikkimisestä ja yöllä on nyt kun päässyt vapaammin liikkumaan puuhastellut omiaan. Rottani kiinostivat muuta kun vähän sähähdin ja kielsin niin uskoi kyllä jättää rauhaan, pidän kyllä häkkiä silloin eri tilassa varmuuden vuoksi öisin ja kun en ole kotona ettei satu mitään. Kennen pitää todella paljon kissojen tonnikalasta jota oikein ahmii. Mutta ei kyllä ole mikään nirso vaan kaikki kelpaa mitä annetaan.

Täytyy sanoa että olen todella onnellinen uudesta perheenjäsenestämme, kiitos kovasti teille! Ja erittäin tyytyväinen että sain tarjota kodin sellaista todella tarvitsevalle, varmasti tässä vielä kun paremmin tutustumme Kennenin kanssa niin rakastun häneen entistä enemmän. Oikein ihana, reipas ja mahtava kissa <3 Pistän taas joskus myöhemmin lisää kuulumisia mutta alku ainakin sujunut niin hienosti kuin vain voi! Hyvää kevään jatkoa!

Terv. Hanna ja Kennen

***

Leikattu uros, noin 1v. (helmikuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

14.4.2012 Komea Kennen saapui Suomeen kotihoitoon.

13.2.2012 Kennen kaipaisi kovasti jo omaan kotiin! Kotihoitajan mukaan se on superrakastava ja ystävällinen. Mistä löytyisi oma koti tälle komealle pojalle? :) Kennen tulee hyvin toimeen kissojen ja koirien kanssa.

22.12.2011: Kuulumisia kotihoidosta: Ystävällinen ja seurallinen kissapoika, sopeutui hyviin kissalaumaan, tykkää koirasta. Kotihoitajan mukaan Kennenistä kasvaa iso kolli, se on jo nyt todella pitkäjalkainen ja pitkähäntäinen.

24.11.2011 Kennen on kotihoidossa Tallinnassa. Kennen on kiltti, superystävällinen nuori kotikissa hylättiin mielisairaalan alueelle ja se piilotteli kuukauden raunioissa. Raukka ikävöi kotia ja itki yöt ja päivät, paikallinen iso valkoinen uros kävi sitä raatelemassa ja repimässä. Ei se olisi kauan selvinnyt ja se oli pakko ottaa hoitoon. Se ei menettänyt uskoa ja luottamusta ihmiseen, on iloinen ja rakastava. Haavatkin parantuivat. Missä vielä löytyisi se ikioma perhe?

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.