Kekri

05/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

9.11.2019 Kekri muutti Tuusulaan Nipan kaveriksi.

***

Kekri on pikkupoika, jolta löytyy vauhtia ja hän nauttii jahdata ja painia sisarustensa kanssa. Hänen suosikkipuuhiin kuuluu myös maailman menojen ihmettely lasitetulta parvekkeelta. 

18.10.2019

Kekri, Myrsky, Viima ja Sade ovat lähtöisin Etelä-Savosta maalaistalon pihapiiriin pesiytyneestä kissapopulaatiosta. Ihmiseen totuttelemaan ne pääsivät vasta noin 12 viikon ikäisinä siirtyessään rekkujen sijaiskotiin.

Kekri on alusta alkaen ollut porukan reippain ja tuntuu myös olevan porukan kingi. Hän antaa napata itsensä syliin, silitellä ja pusutella. Vielä kuitenkin, jos ihminen lähestyy liian nopeasti, poika väistää kyllä lähestyvää kättä. Kekri on kiltti käsiteltävä ja antaa nätisti jopa leikata kynnet. Iltaisin tämä hurinapoika hakeutuu kotihoitajan viereen nukkumaan ja mielellään hengailee myös hoitopaikan aikuisten kissojen kyljessä. 

Kekri kaipaa kotia, jossa olisi leikkisä ja reipas poikakissa kaverina. Talon nuorimmatkin ihmisasukkaat saisivat olla vähintään yläkouluikäisiä, sillä ajoittaista arkuutta on Kekrissä välillä havaittavissa, joten ihan pienemmät ihmiset voivat olla turhan pelottavia.