Keikun (nyk. Pörri)

Lisätty sivulle: 2012-08-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Keikun (nyk. Pörri)
6.5.2013 Pörri pääsikin palaamaan takaisin kotiinsa.

***

Leikattu naaras, noin 1v, kotihoidossa Helsingissä

26.4.2013 Pörristä ei oteta tällä hetkellä kyselyitä.

24.4.2013 Keikun etsii itselleen uutta kotia omistajan elämänmuutoksen johdosta. Lisätietoja ja kuvia tulossa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi

***

8.8.2012 Keikun muutti omaan kotiin Helsinkiin

***

Naaraspentu, noin 12 vkoa (elokuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

1.8.2012 Sisarukset Vinksin, Vonksin, Heikun ja Keikun saapuivat yhdistykselle kotihoitoon kesäkuussa noin 5- viikon ikäisinä. Alku oli hieman hankalaa ja pentujen kunto välillä romahti, mutta nyt näistä kaikista on kasvanut oikein reippaita pikkuisia, jotka ovat valmiita lähtemään omaan rakastavaan kotiin.

Keikun on joukon rasavilli hassuttelija, joka keksii kaikkea jäynää ja on ensimmäisenä aina tutustumassa kaikkeen uuteen. Keikunin tassut ja nenän löydät lautaseltasi, sen hännän kahvistasi – siellä missä olet sinä, siellä on Keikun. Keikun tykkää riehua toisten kissojen kanssa, mutta viihtyy hyvin myös itsekseen touhuten omiaan. Hellyyspuuskien iskiessä neiti kiipeää syliin kehräämään hurjan kovaan ääneen ja antaa pusuja yllin kyllin, on sitten kyseessä tuttu tai vieras ihminen.

Näistä hurmaavista palleroista löytyy lisää kuvia ja keskustelua TÄÄLTÄ.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.