Kedi

1.5.2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

29.6.2018

Kedi muutti Tuusulaan kissakaverilliseen kotiin.

21.5.2018

Kedi on komea, nuori kollipoika, jonka alkutaival ei ollut se helpoin. Kedi syntyi navettakissan pentuna, eikä sillä ollut alkuun ihmiskontaktia. Päätyessään Rekkurescuen kotihoitopaikkaan se pelkäsi jopa omaa varjoaan, saati sitten kaksijalkaisia ruokinta-automaatteja. Kehittyminen on tapahtunut tasaisesti ja poika on oppinut luottamaan ihmisiin – nykyään jo kotihoitopaikan ihmiset ovat hyviä ystäviä, joista tykätään ja palkitaan kovalla puskemisella ja kehräyksellä. Vieraisiin ihmisiin suhtaudutaan vielä vähän aristellen, mutta aikaa myöten nämäkin saavat osansa Kedin puskemisesta ja läheisyydenkaipuusta.

Luonteeltaan tämä poika on mitä rauhallisin nuorukainen, joka tarvitsee kaverikseen toisen rauhallisen ja rohkean kissan. Tämä rauhallisuus on näkynyt muunmuassa siitä että ihmisiin ei ole koskaan suhtauduttu agressiivisesti, vaan näiden on annettu tehdä kaikki tarvittavat hoitotoimenpiteet ilman sen suurempia hössötyksiä.

Kuten useimmat kissat Kedikin on luontaisesti siisti kissa, eli laatikkotoimenpiteet ovat sujuneet mallikkaasti. Terveys on ollut hyvä, joten tästä kissasta tulee uskollinen ystävä seuraaviksi jopa 20 vuodeksi. Uudelta kodilta Kedi vain toivoo kivaa ihmistä ja kissakaveria joiden kanssa voisi viettää loppuelämänsä.